Левски Лукойл отпразнува титлата с бясна чалга, Тити дере гърло на "Шушана"

OFFNews 30 май 2018 в 20:11 4584 1

С бясна чалга отпразнуваха титлата новите баскетболни шампиони на България от Левски Лукойл. Часове след края на последния мач от финалната серия срещу Балкан (Ботевград) "сините" шампиони се завърнаха в София.

Треньорите и играчите имаха вечеря, а след това заедно посетиха един от най-известните чалга клубове в Студентски град. В центъра на купона естествено се озова треньорът, извел отбора до титлата - Константин Папазов. С него неотлъчно бяха верните помощници, с които мина през целия сезон - Александър Тодоров, Димитър Ангелов и Божидар Гьорев. На празненството бе и президентът на Левски Лукойл Тодор Стойков.

Всички баскетболисти се впуснаха в щури танци и песни и обраха овациите на присъстващите в клуба. На видеостената надпис "Левски шампион! Честита победа" допълваше атмосферата.

Сред най-дейните на дансинга бяха избраният за най-добър и безспорен лидер на Левски Лукойл Божидар Аврамов, както Николай Стоянов, Христо Николов-Гларуса и останалите момчета.

Станимир Маринов за пореден път доказа, че е "син" в кръвта и даде тон с "Алее, шампиони сме!" Последва мощно избухване от страна на всички състезатели. Тити Папазов пък редеше поздрав след поздрав към отбора и всички в клуба. Но това не беше всичко. Треньорът показа завидни певчески познания.

"А сега много специален поздрав за Ацо Тодоров... ", изрева Тити и зазвуча големия хит "Македонско девойче" в негово изпълнение. "Ацо, благодаря ти", извика по микрофона щастливият треньор.

Малко по-късно ексцентрик номер 1 на българския баскетбол изпя и култовото парче "Шушана" на Наско Ментата и всички в заведението бяха буквално в туш.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6145

1

kokoten

30.05 2018 в 23:54

...поздравления за титлата,но такава войнстваща простащина като на това създание Тити Папазов е недопустима...
 
X

Да помогнем на украинските деца!