Този, който написа, че Борисов тъне в пороци и корупция, влезе в листите на ГЕРБ

OFFNews 10 февруари 2017 в 18:21 56998 15

Доста спорният политолог Антон Тодоров ще бъде в кандидат-депутатските листи на ГЕРБ като представител на гражданската квота. Това обяви самият той в предаването "На четири очи" по бТВ.

През 2013 г. Тодоров издаде книгата "Шайка - Бойко, Росен, Цецо и другите".

В нейната анотация пише:

"Бойко, Росен, Цецо, Лиляна, Цветелина, Аню...Четири години те управляваха България и я повлякоха към дъното. Говореха за морал, а самите тънеха в пороци и корупция. Работеха и живееха като "шайка" – персони, обединени от престъпна цел. В тази книга политологът Антон Тодоров вади мръсните им тайни. От първо лице. С документи и факти. Обективно, без да пести нищо. Връзките им с върхушката на БКП и Държавна сигурност, с банковия картел, с международни гангстери, с онази сенчеста част от обществото, която наричаме задкулисие. Рекет, доноси, контрабанда, трансфери на милиарди, източване на държавния резерв, показни арести, сливане на изпълнителна и съдебна власт... "Шайката ГЕРБ" е най-мрачната част от голямата измама, известна като "български преход".

В новото си амплоа Тодоров демонстрира еволюция на възгледите си по отношение на Борисов.

"Борисов не е диктатор. Той не е обидчив", заяви той в тв изявата си.

Според Тодоров по адрес на Борисов били изписани много глупости, а бившият премиер всъщност бил много начетен и интеличентен.

"Дипломата му е с пълно отличие. Защо и Нинова не си извади дипломата", каза той.

Тодоров разкри и че Борисов много добре познавал руската литература, а проблемът бил, че по интелектуални теми никой не разговарял с него, за да разбере колко е подготвен.

На припомнянето на водещата Цветанка Ризова, че преди е писал за лидерите на ГЕРБ като за "шайка", новият гербер обеща един ден да напише и книга "Разговори с Борисов".

"Тогава съм оценявал факти, сега промяната на фактите изисква преоценка", обясни още Тодоров, за когото вече нямало по-голямо зло от БСП/БКП.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12284

16

ДидоВъТъ

12.02 2017 в 12:33

И тоя като оня фъфлек,ДилоФ-син,червен,зелен,тъмночервен,лилав...к'вото дойде и не за пари,а за мнооого пари..В Тубата има достатъчно материал с гостуванията му по предавания.

12017

15

Mitko Georgiev

12.02 2017 в 07:09

Преди време в един вестник четох спомени на Георги Марков /журналистът убит в Лондон /,който цитира думи на свой приятел - "човек е неподкупен и лоялен до известна сума"! /цитирам по памет /.

42249

11

Denis Rizanov

10.02 2017 в 19:39

Сега да тръпнем ли в очакване дали ще появи санданския каубой яне? двамата ще бъдат страшен тандем.
Запазената им фраза и на двамата е "Не само това" и "Нещо повече"

42249

8

Denis Rizanov

10.02 2017 в 19:36

Това е новия митоди на гражданската съвест на герб.
 
X

Да помогнем на украинските деца!