Васил Терзиев е гост в подкаста на OFFNews 'Като стана кмет'. Очакваме Вашите въпроси към него!

OFFNews 31 октомври 2023 в 19:43 3840 16

Васил Терзиев

Снимка

Васил Терзиев

Васил Терзиев, фаворитът в битката за кмет на столицата, ще бъде гост в подкаста на OFFNews "Като стана кмет".

Разговорът с него ще водим в студиото на OFFNews утре, сряда 1 ноември, в 16 часа, а веднага след края му ще качим пълния запис на сайта на OFFNews, във фейсбук страницата ни и в канала ни в You Tube.

Васил Терзиев е кандидатът за кмет на София на коалицията Продължаваме Промяната - Демократична България (Спаси София). На първия тур на местните избори в неделя, 29 октомври, Терзиев спечели доверието на 119 121 души и с 31.80% има над 10 процента преднина пред съперника си на балотажа Ваня Григорова.

Очакваме вашите въпроси към Васил Терзиев като коментар под тази статия, като коментар под ни поста във фейсбук или на имейл [email protected].

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4038

16

Moirae

01.11 2023 в 19:10

Към Терзиев: къде предвиждат да се построят етажни паркинги. В кои квартали и на какви терени?

4038

15

Moirae

01.11 2023 в 19:05

Григорова няма ли да дойде, че ми е интересно как оценява подкрепата от Първанов, Гергов, Петков, Сидеров? И по какъв начин тази подкрепа ще се претвори в полезно действие за столичани?

2159

14

Kilca

01.11 2023 в 18:59

С какъв срок ще се ангажира г-н Терзиев за демонтажа на т.нар. Паметник на съветската армия, по-известен с Монумента на окупационната червена армия, за да докаже, че наистина не е сянка на предците си?

11024

13

Комита

01.11 2023 в 18:21

Многоуважаеми alfakentavur,
та нали през 2005-а, когато Терзиев е прясно дипломиран студент, „Кимкорп Трейдинг“ ООД (оръжейна фирма на бивши ДС ченгета) прехвърля на новосъздадената „Телерик“ активи за близо милион лева.

Не отричам постигнатото след това, но зад първоначалния импулс на този успех стои дългата ръка на комунистическия репресивен апарат, към който принадлежи цялото му семейство. Факт, от който кандидатът на десницата не само не се срамува, ами публично направи опит да омаловажи, заявявайки как „не всички тайни служби на НРБ били мракобесни“ - безочлива лъжа и подигравка с паметта на убитите и репресираните от същите тези служби.

Предвид обстоятелствата се надявам Терзиев да спечели балотажа срещу синдикалния Уго Чавес в пола, и все пак оставам на мнение, че с подобно потекло не е морално да се занимава с политика.

-2175

12

IvanGrozn

01.11 2023 в 16:25

Какво правите в тази помийна яма наречена България? Защо си губите времето с тази необразована проста сган? От къде имате сили да отговаряте на най-тъпи и безобразни въпроси без да размажете физиономията на питащия? Ако спечелите на балотажа имате ли планове да разширите производството на родни органични кафяви абажури в София?

1000

11

Vasil Antonov

01.11 2023 в 15:27

Въпрос към Васил Терзиев.

Никой не си избира родителите, нито носи отговорност за техните действия, това е повече от ясно.
Но защо оправдавате Държавна Сигурност? Цитирам Ви:

"...всъщност всяка една държава от Бангладеш и Бурунди до най-развитите имат такива структури и те се грижат за интересите на държавата..."

Наясно ли сте, че всеки в ДС е подписвал клетвен лист за вярност към СССР? Всъщност частично сте прав - те са се грижели за интересите на държавата, но на КОЯ държава?

8807

10

jhristov

01.11 2023 в 15:17

Здравейте г-н Терзиев, въпросът ми е какво ще направите за бездомните хора в София. Ще има ли drop-in център където да могат да имат достъп подслон, перални, душове и т.н. Всяка зима в градския транспорт висят десетки бездомни.

2000

9

OneLifeCrew

01.11 2023 в 14:57

Г-н Терзиев, поздравления за изборния резултат! Вие правите впечатление на достоен човек, заслужаващ доверие, затова гласът ми е за Вас.

Имам следните въпроси към Вас:

- Мислите ли, че на гражданите трябва да се делегират повече права да участват във взимането на решения по въпроси от значителен обществен интерес, а не както досега решенията да се вземат в нечий кабинет и да водят до протести, дела и в крайна сметка до нарушаване на обществения интерес?

- Съгласен ли сте, че (не)благополучието на общността се корени в "малките", базови неща - като (не)пазенето на чистота, (не)спазването на правилата за движение и паркиране, (не)уважението към спокойствието и личното пространство на околните и т.н.? Ако да, имате ли идеи как софиянци да бъдат възпитани в добросъвстно поведение на "ниско", битово ниво?

Благодаря!

2550

8

alfakentavur

01.11 2023 в 11:02

Каква точно издънка е човек, който е бил на 11 години на 10 ноември 1989?
Кой беше чувал имената на баща му и майка му преди да се кандидатира за кмет?
Появи ли се дори едно свидетелство, че те са отговорни за какъвто и да е терор? Че са разпределяли куфарчетата с пари?

"Може и да си кадърен, но родовото ти наследство е тежко"
Боже, Господи! Типично комунистически похват е да хулиш някого и да не му даваш възможности, защото негов родител е бил "враг на народа"......

11024

7

Комита

01.11 2023 в 10:43

Като знаеш каква комуноидна издънка си, защо настояваш да участваш в обществения живот?

Няма как автентично десен човек да те припознае, а упорството на ПП-ДБ да те наложат в политиката буди най-малкото недоумение и допълнително ги дискредитира в очите на демократичната общност.

Може и да си кадърен, но родовото ти наследство е тежко и от уважение към жертвите на червения терор мястото ти не е нито в местната, нито в каквато и да било друга власт.

„Ние нито ще забравим,
нито ще простим“…
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика