България търси идиоти

Емил Йотовски 15 юни 2018 в 07:30 15019 6

Госпожи и господа, управляващ елит! Вие сте едни и същи и се знаете. Ние също ви знаем. Дали сте опозиция или управляващи е без значение.

Доказахте го с гласуването за гьола гръмко наречен АЕЦ "Белене". За съжаление трябва да признаете неприятната истина, че все още съществуваме (разбирай хората, гласоподавателите или раята - както предпочитате).

Признавам изобретателността ви за двадесет и пет години да ни избиете, но по някакво чудо още живеем. Населяваме територията, така да се каже. Какво ядем, какво пием, какво дишаме си е наша работа, но продължаваме да мърдаме, че дори и данъци да плащаме.

Знам, че това не ви харесва, но инстинктът за живот явно ни е много мощен. И инатът също. Унищожаването на образованието не ви свърши работа.

Унищожаването на медицината – също. Живеем, мама му стара.

Унищожението на съдебната система и отменяне значението на думата справедливост също не довежда до задоволителни резултати.

Културата – вълци я яли! Като казах вълци се сещам, че те са месоядни, а културата ни отдавна е станала на талаш. Така, че и вълците няма да я ядат.

Журналистиката ни е синоним на гнусота.

Направихте всичко, което ви беше по силите, но резултатите не са убедителни. Почти ни видиотихте, убихте, обидихте, унижихте. Но почти. За да има кой да ви понася, трябва да е идиот с коефициент на интелигентност под 20. Ако бяхме всеки един друг народ, отдавна да сме се отказали, ама ние сме инат народ. Не мрем. Петстотин години турско присъствие (за това отделно) не са ни ликвидирали, та с 25 години демокрация ли? Смешници!

Гинки, Пенки, Калинки и всякакви други представители на фауната също не вършат резултат. Картофи, Компири, Круши, Пъпеши, Кауни – също не ни избиха.

Пенсии по 150 лева, подигравки с деца и инвалиди, майчински по 35 лева, постоянно покачване на цени, пазарен терор на чужди корпорации, шуробаджанащина, интриги, поръчкови ченгета, поръчков ГДБОП, поръчкови прокурори, поръчкови журналисти, поръчкови телевизии и вестници. Газене на деца от джипки. Криви пътища, корупция на всякакви нива, съсипана природа, толериране на циганските престъпления, сваляне на обвинения на изроди, оправдавания на престъпници, педофили законотворци. Курви, крадци, и шутове представени като елит. И още много, много, много... Вече нищо не ни учудва.

Затова стига с безуспешните опити. Вие доказано не се нуждаете от народ, а от идиоти. Внесете ги! Направете конкурс, поканете и неправителствени организации. Така няма нужда да се стараете за всичко гореспоменато. Госпожи и господа, управляващ елит, така ще си живеете щастливо, богато и доволно.

Ако целта е да построите една атомна централка, да я взривите и да ни затриете – шапка ви свалям. Така решавате всички главоболия наведнъж. Може би затова по този въпрос сте толкова задружни. Но преди това, наистина, направете конкурс за идиоти от цял свят, защото после няма да има кой да ви избере.

Разбира се дотогава ще направим всичко възможно още да сте на власт (а каквото не успеем, ще го оправите с изборни фалшификации), но силите са ни на изчерпване.

Искрено жив, въпреки...

  Най-важното
  Всички новини
  Най-четени Най-нови
  За писането на коментар е необходима регистрация.
  Моля, регистрирайте се от TУК!
  Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

  12139

  6

  iliyapopov

  15.06 2018 в 21:32

  Твърде много черни краски - авторът вероятно е обхванат и от суицидни мисли и си го изкарва на читателите. Абсолютно съм сигурен, че не всичко у нас е толкоз черно и безперспективно , но постепенното изчистване на лошите неща в живота ни не зависи само от управляващите - ами, че те произхождат от нас, не сме ги внесли от чужбина! Тогава?

  23293

  5

  Стефан

  15.06 2018 в 18:55

  Между другото - приличен пример за това, че отсъствието на радиация има страшни последствия за човешкия живот:) Много, казват е опасна, а липсата и - явно смъртоносна.

  23293

  4

  Стефан

  15.06 2018 в 18:41

  И какво общо има измислената от умни хора "Белене" с възникналият след, и независимо от нея, масов идиотизъм?

  17439

  2

  мнение от IP

  15.06 2018 в 10:05

  Няма да гръмне, защото няма да я построим. Само ще похарчим няколко милиарда. Че сега едни гладни консултанти и псевдострпители от всякакъв вид чакат пари. Кой ще им даде париии!

  77927

  1

  El Commandante

  15.06 2018 в 09:30

  Всичко много хубаво, но не разбирам защо се прокарва идеята че Белене ще гръмне едва ли не веднага след като я построим.

  Турците глупаци ли са че строят с руснаците Аккую? Ердоган геноцид ли иска да организира?

  Щото ако направим паралел с газа, ние докато седим и си пипаме пишките с Юнкер и Меркел, Ердоган дръпна тръбата и ние сега хленчим че и ние искаме.
  Искаме ама няма.

  Тея хленчения за Белене свъзани ли са по някакъв начин с американците тецове или не са, чудя се...
   
  X

  Богословът доц. д-р Константин Нушев в студиото на OFFNews