Топ-новина в Русия: Ново предсказание на Ванга от септември

Владимир Йончев 14 септември 2022 в 15:54 14303 2

Телеграм Россия Новости 24/7

Снимка телеграм

Телеграм-каналът Россия Новости 24/7 има над 102 хиляди последоователи

Да не си помислите, че водещите новини в Русия са хилядите убити и бягащи войници? Или поне местните им избори, които правеха в неделя?

Не. Топ новината е ново пророчество на Ванга.

То е закачено като ексклузивно в големия телеграм канал Россия Новости 24/7. Публикувано е в десетки медии и други телеграм канали. Има десетки хиляди споделяния и още повече лайкове.

Според руските медии Ванга е направила пророчеството си през септември тази година. Никой не е обърнал внимание на дребната подробност, че тя е починала през август 1996 г.

Новото пророчество на Ванга е, че държава, която води скрита война с Русия, ще загуби и ще загине. А Русия ще се обедини с две други държави, с които сега я разделя "голяма вода". 

"По нейните думи, благодарение на отражението (в голямата вода) държавата ще може да разпознае "техните двулики лица" и да разкрие заговора", вкарва допълнителна достоверност Россия Новости 24/7.

В статията се припомня, че "не много по-рано" пророчицата е направила друго предсказание - че през 2022 г. ще има много бедствия и конфликти.

Финалът също е грандиозен:

Междудругото започна да се сбъдва страшното пророчество на Ванга за маймунската шарка. Пророчеството е намерил Сергей Косторной, който счита себе си за кум на прославената пророчица".

Въпросният Сергей Костерной е обичайният източник на нови предсказания на Ванга. Той е виждал Ванга само веднъж - през 1995 г., когато е дошъл в България като част от телевизионен екип, дошъл да прави филм за нея. Много по-късно той разказва, че по същото време имало течала сватбата на Лилия Гущерова (роднина на Ванга) с някой си Иван. Тогава Ванга му казала, че тя ще е кума, но иска Костореной да е кум. С годините от кум на Лилия, Костревой се ребрандира като кум на Ванга (тя е родена през 1911 г., той през 1957 г.) и с тази титла участва в множество телевизионни предавания, където съобщава нови предсказаания на Ванга и ги тълкува.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6386

2

Zlatko

14.09 2022 в 17:20

Много се връзват и вярват руZнаците на предсказанията на Ванга (Ванга сказала и все). Дори джуджето Путя се случва да я цитира.
Но умишлено се пропуска факта, че тя е починала през 1996 и тъпаците вЕрват.

-1555

1

ob1

14.09 2022 в 16:29

Това е като окултизма на фюрера :) Въобще съвпаденията м/у нацистите на Хитлер и нацистите на путлер са толкова много, че не са съвпадения...