Цветан Василев пред "Пик": Кукловодите на "Протестна мрежа" искат да са на власт на всяка цена

ОFFNews 11 март 2014 в 15:09 8364 39

Цветан Василев
Цветан Василев

Банкерът от КТБ Цветан Василев даде интервю за агенция "Пик", в което коментира подадения от него сигнал до прокуратурата срещу "Протестна мрежа" за набеждаване за участие в организирана престъпна група.

Потърсен от сайта за коментар на новината, Василев казва, че се надява прокуратурата бързо да се разпореди по сигнала му, както е направила и по внесения от "Протестна мрежа" и "по-скоро от техните кукловоди".

Банкерът заявява, че не е притеснен от проверката, защото банките са най-регулираните институции в държавата. "По отношение на данъчната проверка също не изпитвам никакви притеснения, защото преди около 6-7 месеца завърши 10-годишна пълна данъчна ревизия на мен и моето семейство", допълва той.
На въпрос кои са "кукловодите" на "Протестна мрежа", за които споменава, Василев отговаря: "Те са ясни! Според мен те са ясни и на цялото общество. Това са тези, които искат да се върнат на власт на всяка цена."

Припомняме, че на 25 февруари активисти от Протестна мрежа внесоха сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров за участието на Цветан Василев в организирана престъпна група заедно с Делян Пеевски и Николай Бареков. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Българският национализъм не може да бъде приятел на Кремъл