Слави: Господарите да дадат Златен скункс на репортера си

OFFNews 28 септември 2018 в 16:11 11705 0

Тв водещият Слави Трифонов поиска предаването "Господари на ефира" да даде "Златен скункс" на репортера си Димитър Върбанов.

Това стана веднага след като днес "Медиапул" публикува няколко видеа от охранителни камери, които показват ясно че твърденията за побой над него са силно преувеличени.

Според Трифонов "разследващият журналист" Върбанов е неособено талантлив актьор. Той посочва и че подобни действия са "глупави, обидни и уронват авторитета на професията “журналист". 

Ето и цялата позиция на гологлавия тв водещ, публикувана във фейсбук:

Оказа се, че така нареченият “разследващ журналист” Димитър Върбанов всъщност е неособено талантлив актьор. И въобще не е бил бит, а е използвал случая, за да изиграе един тъп скеч, с който да се опита да направи имидж на себе си и на своите работодатели.

Да, в България всичко е възможно, само дето подобни действия са глупави, обидни и уронват авторитета на професията “журналист”.

И сега, така наречените “Господари на ефира” трябва да дадат "Златен скункс" на своя служител Димитър Върбанов.

Трифонов и Господарите са в специални отношения открай време. Преди малко повече от три месеца новозаявеният политик осъди предаването за малко над 13 000 лева за нарушени авторски права. Трифонов обеща да дари парите от обезщетението на майки на деца с увреждания.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови