Сашо Диков започва работа за 'Шоуто на Слави'

OFFNews 09 март 2018 в 12:21 28692 5

Снимка БГНЕС

Сашо Диков

Сашо Диков ще работи за "Шоуто на Слави", след като се раздели с телевизия "Би Ай Ти", стана ясно днес в парламента, където Стажанта отново обикаляше кулоарите и снимаше репортажи.

Докато отговаряха на въпросите му, депутати го попитаха къде всъщност работи. Диков обясни, че ще има своя рубрика в "Шоуто" по bTV. Тя ще се излъчва в петък и ще е обзор на парламентарната седмица.

Диков си тръгна от телевизия "Би Ай Ти" след идването на новия собственик на телевизията преди месец. Тогава медията бе продадена от братята Вълневи на "Интерактив ТВ системс България" на продуцента Миро Янев. В деня на влизането си в телевизията новият собственик спря всички предавания и до момента тя излъчва само новини и повторения на стари програми.

Диков е получил предложението лично от Слави Трифонов. Сътрудничеството между двамата не е ново. Трифонов е гостувал на Диков в "Би Ай Ти", а както е известно, Гологлавия рядко дава интервюта. "Би Ай Ти" също така излъчваше наживо кастингите на Трифонов за нови политици.

Тръгвайки си от предишния си работодател, Диков намекна пред репортер на OFFNews, че има идеи за нови тв проекти, един от които с хора, които ще накарат управляващите да се поизпотят.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10571

5

Hissarion

14.03 2018 в 09:55

Сигурно ще поеме функциите на Ванката.

12373

3

Emigirl

12.03 2018 в 15:05

Да видим какво ще излезе като се съберат тези двамката

14469

1

случайно прочетох

09.03 2018 в 12:33

Ще ми е интересно мнението на Доктор Тони Филипов за трансформацията на Диков.
Предполагам, че ще е доста цветисто ;–).