Протест пред БНТ иска оставка на Кошлуков

OFFNews 22 януари 2018 в 09:03 12949 2

За днес от 11,30 часа пред БНТ на столичната ул. "Сан Стефано" е насрочен протест с искане на оставка на програмния директор на обществената телевизия Емил Кошлуков.

До скандала се стигна след като новият началник дал ултиматум на предаването "Денят започва с култура" да вдигне рейтинга си в срок от две седмици или екипът ще бъде сменен.

В защита на предаването и екипа му се обявиха редица обществени личности, а в социалните мрежи бе организиран протеста срещу Кошлуков, който се изявява и като тв водещ на предаването "Още от деня" след като Аделина Радева напусна БНТ в посока сутрешния блок на Нова телевизия.

Ето и призива за протеста във фейсбук:

Назначеният по поръча на управляващите нов програмен директор на БНТ Емил Кошлуков си позволи да налага политика на цензура и опошляване на единственото предаване със свободни дискусии по БНТ1 "Денят започва с култура"! Нека да се обявим против напора на мафията да завладее обществената медия чрез лакея на Пеевски, Борисов и Доган! Нека като гражданско общество да застанем в понеделник по обед пред сградата на обществената телевизия БНТ и да поискаме оставката на Емил Кошлуков!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12182

3

sawall

22.01 2018 в 13:41

Тоя пък смешник за какъв се е взел, явно мисли, че е важен... Но явно просто е поредна стъпка от страна на Пеевски и ББ в овладяването на медиите в БГ

10952

2

Мойри

22.01 2018 в 11:30

Как попадна този в БНТ? А Надя Костова? ДПС не е на власт... Странно.