Продуцентът на "Нека говорят" иска обезщетение от Росен Петров

OFFNews 10 февруари 2014 в 18:31 31899 14

Росен Петров и Николай Бареков в последното предаване "Нека говорят" в ефира на Би Ти Ви

Компанията "Дрийм Тийм Прадакшънс" АД, продуцент на "Нека говорят", обяви, че ще поиска обезщетение от Росен Петров за действията му по време на последното му предаване в Би Ти Ви в неделя.

В ефир водещият прочете декларация, че се присъединява към "България без цензура" - партията на Бареков, когото бе поканил в студиото си.

Продуцентите обявяват, че се разграничават от действията на Петров.

Малко по-рано подобна декларация разпространи и bTV. В нея се казва, че водещият е извърши безпрецедентно нарушение на журналистическите стандарти.

Ето и целия текст на декларацията на "Дрийм Тийм Прадакшънс" АД:

Уважаеми колеги,

По време на излъченото вчера, неделя 09 февруари, на живо издание на предаването “Нека говорят с Росен Петров”, водещият на предаването прочете в ефир декларация за присъединяването си към партийна организация и мотивите за това.

Продуцентска компания „Дрийм Тийм Прадакшънс” АД се разграничава от своеволните действия на водещия г-н Росен Петров. Заявяваме, че изчетената в ефир декларация не е част от сценария, подготвен от екипа на Предаването и не сме били предварително информирани за нея.

„Дрийм Тийм” ще потърси правата си, които са нарушени с действията на водещия.
Продуцентска компания “Дрийм Тийм Прадакшънс” АД заявява, че винаги се е водила от интересите на зрителите и е следвала принципите на безпристрастност и надпартийност.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!