Росен Петров напуска bTV и отива при Бареков

OFFNews 09 февруари 2014 в 19:05 28302 71

Снимка Булфото

Росен Петров

Росен Петров обяви от ефира на bTV, че става част от формацията на Николай Бареков "България без цензура" и напуска медията.

Поради различните писания в пресата, че отивам в партията на Бареков, моята чест на журналист и офицер ме кара да обявя, че от тази минута приемам да съм част от "България без цензура", особено ако е в коалиция с ВМРО. Правя го, защото харесвам и подкрепям нейните идеи, обяви Петров.

В изявлението си той обясни, че влиза в политиката, защото го "зове кръвта на дядовците му" и ще се бори за национално обединение.

Бих изпълнил докрай договора си с bTV, тъй като bTV ми е дала много, а аз съм й дал 13 години от живота си. Съмнявам се обаче, че това ще се случи. Бог с нас. Както са казвали някога офицерите: „Да живее майка България” -завърши декларацията си водещият.

"Не крия, че искам да станете наш член и дори сте моята лична номинация за вътрешен министър, но след като чухте идеите ни, Вие поискахте време да помислите дали да направите тази стъпка", обърна се Бареков към Петров.

Не ме е страх за моя живот, а за този на близките ми хора. Аз нямам план Б, имам само план А. Нямам никакво намерение да умирам. Направил съм си сметката – до мен и пред мен има много хора. Имаме задачи, трябва да управляваме държавата, заяви Бареков.

В предаването "Нека говорят" бе излъчен и запис с изказване на Нешка Робева:

Много нападки имаше, предсказания, съмнения, но за негова чест Николай не се опита да ме привлича към своята партия. Ние ще работим и в бъдеще заедно, но ако него го изберат и той излъже хората, бих го хванала за ухото и бих го извела от парламента, заяви Робева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!