'Панорама' без политици в деня на Великото народно въстание 5, Бабикян в студиото

OFFNews 16 октомври 2020 в 10:09 6691 1

Политици няма да участват в предаването на БНТ "Панорама" тази вечер, за когато е обявено петото Велико народно въстание срещу премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев. Гост на водещия Бойко Василев ще бъде един от организаторите на протестите - Арман Бабикян от "Отровното трио".  

Това става ясно от анонса в сайта на БНТ. В студиото ще са още Любен Дилов-син, социологът Първан Симеонов, политологът Димитър Ганев и доц. Наум Кайчев, заместник-председател на Съвместната комисия по историческите и образователни въпроси между България и Северна Македония. 

След последните пет предавания "Панорама" протестиращи от "Боец", "Правосъдие за всеки" и "Демократична България" блокираха входовете на "Сан Стефано" 29, а участниците в студиото от управляващите бяха гонени и замеряни с яйца. 

Днес, по време на Великото народно въстание 5, обявено от 17 часа пред фонтана на президентството, от БОЕЦ канят на "Гражданска Панорама - 3" пред сградата на БНТ в 18,30 часа. 

"Каним и г-н Бойко Василев да участва в нашата „Панорама”. Да покажем какво означава свободна трибуна, как гражданите избират и поставят важните за обществото ни теми и въпроси без страх, без ограничения и без цензура", пишат организаторите. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2100

1

гоуемио

16.10 2020 в 11:38

Бойко Василев е в уплах, че ако не покани някой от тримата смешници, лумпените ще го омлетират:)))
Чиста проба пролетарски контрол върху "Панорама"!!!
 
X

Да помогнем на украинските деца!