Мирослав Димитров от БНТ сменя Златимир Йочев в Bulgaria ON AIR

OFFNews 19 февруари 2021 в 14:58 3995 0

Снимка Bulgaria ON AIR

Мирослав Димитров

Сутрешният блок на телевизия Bulgaria ON AIR „България сутрин" ще има нов водещ и формат от 22 февруари, след като досегашният водещ Златимир Йочев отива в "Тази сутрин" на bTV на мястото на Антон Хекимян.

Новият водещ на „България сутрин“ е Мирослав Димитров, който идва от БНТ. Там води свое предаване в продължение на три години, а преди това е работил за „Стани богат“, „Семейни войни“ и други. 

„С ентусиазъм и голяма отговорност приемам новата си роля като водещ на сутрешния блок на Bulgaria ON AIR и ще се стремя да запазя баланса и социалната и културна ангажираност, която екипът на телевизията е постигнал до момента, като в допълнение към това ще се обърнем още повече към зрителите“, казва Мирослав.

В годината, която е белязана от предстоящите парламентарни и президентски избори, за още по-голям плурализъм специално място в ефира на „България сутрин“ ще има и за въпроси и мнения от зрителите, съобщават от телевизията. Паралелно с това в минутите около 08:30 часа сутрешният блок въвежда и нов дискусионен сегмент, в който независими експерти ще се включват в актуални за страната и света дебати по някои от най-важните теми.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови