Мама Нинджа влиза в групата на OFFNews

Владимир Йончев Последна промяна на 08 март 2017 в 00:00 21318 5

Скъпи дами, имаме прекрасна новина за вас!

Най-бойната българска майка – Мама Нинджа, вече е част от семейството на OFFNews.

Със сигурност всички сте чели поне една статия от този сайт – най-вероятно онова знаменито описание на летуване в Елените „Как Вълчо изяде ол инклузива“, за което адвокатката на Ветко Арабаджиев заплаши Мама Нинджа със съд, ако не свали статията.

Зад бойния прякор Мама Нинджа всъщност се крие една красива и очарователна дама – Мария Пеева.

Майките вероятно я познават – с нейните съвети за родители, родени в битките и приключенията в отглеждането на четирите й деца.

Когато помолихме Мария да пише и за нас, се оказа, че статиите й събират десетки хиляди прочитания и си дадохме сметка колко много в потока от политика са ни липсвали човешките истории за истински важните неща.

А когато Мария видя какъв интерес предизвикват нейните текстове, събра около си себе си страхотни автори и от блог Mamaninja.bg се превърна в чудесен пълен с различни и свежи истории мамешки сайт.

Занапред ще виждате статиите от Mamaninja.bg в специален панел на началната страница на OFFNews, а пък ние ще пишем в Mamaninja онези истории, които все сме пропускали, защото сме смятали, че ще изглеждат странно в сериозния ни и твърде политически сайт.

Скъпи читателю,

Може би вече си забравил онова време преди повече от 5 години, когато OFFNews беше скромна новинарска секция в най-мъжкия форум OFFRoad-Bulgaria.com. Тогава изглеждаше невъзможно да има независим новинарски сайт и всички се питаха кой стои зад нас и защо го правим. Медии възникваха и загиваха, а ние през цялото време пораствахме. Създадохме Наука.OFFNews и Авто.OFFNews, към нас се присъедини WeRock.bg и групата на OFFMedia всеки ден има над 100 000 читатели дневно.

Много пъти са ни питали защо си нямаме женски сайт. Отговорът е много прост – все не намирахме някой, който да отговаря на претенциите ни, автори, с които можем да се хвалим, а не да се срамуваме и да те спамим. Е, сега можем да се похвалим – Mamaninja.bg е сайт, зад който можем да застанем с името си.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3469

5

Halo

08.03 2017 в 19:06

От блог на сайт, не е устояла на предложението, като се има предвид и рекламата! :)

38251

4

Denis Rizanov

08.03 2017 в 12:32

"мамешки сайт"... wtf!
ако не искате да се срещаме по средата, както предлага Izalina, то тогава направете и един "татьов сайт".
Предобряте нещо манджата.

25481

2

Izalina

08.03 2017 в 08:34

Браво, супер, ама определението "женски сайт" е леко задължаващо, предвид разнообразието от теми, които засяга :)

От друга страна розовите панели из него..., по-добре тук да ги четем статиите верно. как да е

Успех и не сваляйте летвата ;)