Кулинарното риалити Hell’s Kitchen се завръща с шести сезон

Тази пролет в Кухнята на Ада става напечено за новите атрактивни участници, които ще опитат да впечатлят шеф Виктор Ангелов със своите умения

OFFNews 25 януари 2024 в 12:09 1556 0

Виктор Ангелов

Снимка Нова телевизия

шеф Виктор Ангелов

Гореща кулинарна надпревара очаква зрителите на NOVA с шестия сезон на хитовото риалити Hell’s Kitchen тази пролет. Взискателният шеф Виктор Ангелов ще посрещне нови колоритни претенденти за наградата от 100 000 лева.

Сред участниците има такива, които са готвили за принц Хари и Меган Маркъл и за футболисти от отбора на Челси. За първи път във формата ще участва действащ кмет на малко населено място.

В Кухнята на Ада отново ще влезе и специален отбор с популярни личности, готови да нажежат страстите до краен предел. Звездите ще се състезават срещу червените и сините, за да излъчат своя победител.

Събрали сме на едно място много кулинарни таланти, но и запомнящи се личности. Няма да повярвате какви хора ще влязат в Hell’s Kitchen 6. До мен в Кухнята на Ада отново ще бъдат моите опитни помощници Дани Спартак, Никола Симеонов и Светла Илиева. В новия сезон ще продължим и с пътешествията на караваните из страната, за да предизвикаме участниците ни по всевъзможни начини, споделя кулинарната легенда шеф Виктор Ангелов.

Тази година сред претендентите за победа в кулинарното риалити попадат повече от атрактивни личности с любопитни житейски истории, които имат огромен потенциал да се превърнат във вайръл сензации.

Телевизионният формат Hell’s Kitchen се реализира успешно в 20 страни по света с над 50 сезона и повече от 700 участници. В България стартира през 2018 г. и до момента има петима победители - Дани Спартак, Веселина Чилева, Реджеп Бадев, Валентина Вълкова и Станислав Иванов. В петия сезон на най-горещото кулинарно риалити Виктория Капитонова се превърна в първия звезден победител.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!