Quantcast

Канал 3: След отказа на Пеевски да ни купи ще паднат атаките срещу нас

OFFNews Последна промяна на 28 март 2016 в 17:56 2951 4

След отказа на Делян Пеевски да купи Канал 3 от плещите ни ще паднат всички неоснователни атаки към телевизията. Това обяви програмният директор на Канал 3 Ива Стоянова в изявление до медиите. 

"Канал 3 също стана жертва на езика на омразата, след като г-н Делян Пеевски обяви намеренията си да придобие медията ни миналата година. Днес отказът му от сделката носи за Канал 3 разочарование по повод очаквани финансови инвестиции, но от друга страна вярваме, че от плещите ни ще паднат и всички неоснователни атаки към телевизията", се казва в изявлението.

Ето и цялото изявление на телевизията:

Изявление на програмния директор на Канал 3, г-жа Ива Стоянова, по повод отказа на депутата Делян Пеевски да придобие телевизия Канал 3.

Канал 3 също стана жертва на езика на омразата, след като г-н Делян Пеевски обяви намеренията си да придобие медията ни миналата година. Днес отказът му от сделката носи за Канал 3 разочарование по повод очаквани финансови инвестиции, но от друга страна вярваме, че от плещите ни ще паднат и всички неоснователни атаки към телевизията.

Продължавам да твърдя, че с постоянните си директни излъчвания и редакционна политика, подчинена единствено на изконните журналистически принципи, Канал 3 е и ще продължи да бъде най-обективна и безпристрастна телевизия у нас! Вярвам, че доверието на зрителите в Канал 3 ще продължи да расте!

Ива Стоянова,
програмен директор на Канал 3

По-рано днес Делян Пеевски обяви, че се отказва от сделката за по придобиването на телевизия "Канал 3". 

„С настоящото заявявам, че въпреки това разрешение и предвид категорично изразената ми вече позиция да преустановя занапред всяко мое участие в български бизнес проекти, „Нова Българска Медийна Група Холдинг“ АД се отказва от приключване на сделката по придобиване на телевизия „Канал 3“, се посочва в съобщението.

През август 2015 година майката на депутата от ДПС Ирена Кръстева поиска да купи "Канал 3" чрез "Нова българска медийна група". През септември Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) разреши сделката.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

28.03 2016 в 20:48

Чакай малко ама то Пеевски не се води собственик в повечето си медии защо да падат атаките - виждаме и Беновска как лъщи и хвали пожарникаря.. това че някой сменя поставеното лице нищо не значи.

28.03 2016 в 19:10

Ива Стоянова, типичен случай на клиентелист от СДС. Работи в ТВ7 на Цв. Василев, първа напусна кораба като започна да потъва, нагласи се в Канал 3 с неизвестен собственик. пази боже от такива дамички без гръбнак.

28.03 2016 в 18:22

Какъв е тоя 'език на омразата' некой може ли да даде примери?

28.03 2016 в 18:22

Ще ви купи с подставено лице. Айде да не се правите?