Кадиев гневен на бТВ за отменено участие: С Цветан Цветанов нямаше да си го позволят

OFFNews 09 август 2018 в 11:37 6646 0

Лидерът на извънпарламентарната партия "Нормална държава" Георги Кадиев се възмути от бТВ, заради това че телевизията го поканила в сутрешния си блок, а се оказало, че за участието му по темата за Митьо Очите няма достатъчно време.

Той даде гласност на случая в личния си фейсбук профил където написа:

"Тази сутрин бях поканен в бТВ. Не съм го искал, не съм настоявал. Тяхна идея беше.
Затова считам за крайно непрофесионално, когато решиш да удължиш времето на предния гост и просто да отрежеш следващия.

Така не се прави. И когато телевизия не уважава гостите си, няма защо те да уважават телевизията.
Най-дразнещото е не това, че не съм бил в ефир. Отдавна нямам нужда от това. Има и други начини да кажа какво мисля.

Най-дразнещото е, че ако беше примерно Цветан Цветанов или някой от Позитано, или Каракачанов или Карадайъ, нямаше да си го позволят.

Ето така (поне за мен) медии се превръщат в част от същата система, която ни убива и която искаме да променим. И няма смисъл и ние да участваме в това.

А какво щях да кажа в бТВ, очаквайте в следващия ми пост."

Преди Кадиев в сутрешния блок на телевизията имаше ексклузивно участие на бившия директор на "Криминална полиция" в областната дирекция на МВР в Бургас и настоящ работодател на Димитър Желязков Иван Владимиров. Той разказа, че взел на работа Митьо Очите заради "личните си връзки" и умението му да намира обекти за охрана.

"Заради информацията, която Владимиров разкри, разговорът продължи повече от предвиденото. Екипът и водещата са предложили на Георги Кадиев да направим интервюто с него днес, но в рамките на по-малко от предварително отделеното време, или да заповяда утре. Георги Кадиев е отказал, след което е написал пост във Фейсбук", обясниха от бТВ казуса с тв участието на Кадиев.

От телевизията подчертаха пред OFFNews, че подобни размествания на теми и гости се случват в „Тази сутрин“ непрекъснато в зависимост от разговорите и интереса към тях и че това е част от динамиката на блока.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови