Изгонената служебно Ситнилска: Тайно внесох телефон, защото избрах реалния живот, а ''Игри на волята'' е просто забавление

OFFNews 11 октомври 2023 в 13:33 11018 0

Албена Ситнилска

Снимка Стопкадър Нова телевизия

Албена Ситнилска

Служебно изгонената от "Игри на волята" шампионка по кикбокс и таекуондо Албена Ситнилска заяви, че е внесла телефон в предаването, защото е "избрала реалния живот", а риалити предаването е просто "едно забавление".

Тази сутрин в интервю за Нова телевизия Ситнилска обясни, че причината да наруши грубо правилата и да внесе телефон в играта, което доведе до служебното ѝ изгонване, е лична. Световната шампионка по кикбокс и таекуондо обясни, че сестра ѝ има трудности и в личен план са ѝ се събрали много неща.

"Не съм взела телефона, за да си проверявам Instagram. Сестра ми имаше тежки моменти, а аз я изоставих. Бяха се насъбрали доста неща. Трябваше да вляза и реших да взема телефона, тъй като знаех, че участниците в предаването нямат контакт с външния свят. Но нямаше как да не знам какво се случва с близките ми. Знаех, че трябва да го взема, но не знаех дали ще успея да го използвам", разказа Албена Ситнилска. 

По думите ѝ в продължение на месец не е имала възможност да ползва телефона, тъй като е била на Дивата река и Стопанството, където участниците в предаването нямат багаж. Ситнилска описва преживяването като кошмар и че непрекъснато се е тревожела какво се случва с близките ѝ. Тя е категорична, че пак би постъпила така, ако можеше да върне времето назад.

Албена Ситнилска коментира, че най-ценното нещо, което е научила от участието си в риалити формата е да запазва спокойствие. Тя е на мнение, че е можела да стигне до финала на предаването, защото е добре подготвена.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика