Дисквалифицираха участничка в ''Игри на волята'' за скрит в багажа телефон

OFFNews 10 октомври 2023 в 09:22 2753 0

Амазонките

Снимка Нова тв

Отборът на Амазонките

Албена Ситнилска стана първият дисквалифициран играч в историята на “Игри на волята”. Това се случи, след като се разбра, че шампионката в бойните спортове неправомерно е внесла телефон в екстремното риалити на Нова телевизия.

Амазонката напусна “Игри на волята” незабавно след териториалната битка, която беше спечелена от Старейшините. Втори останаха Гладиаторите, а към Дивата река се отправя племето на Амазонките.

Албена Ситнилска не беше единственият провинил се играч на Арената. Водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев разкриха, че в продължение на седмици участниците от Амазонките, Гладиаторите и Старейшините неправомерно са изнасяли храна от Резиденцията. Нарушението им ще се превърне в причина още утре да се проведе специална елиминационна битка, за която всяко племе ще трябва да излъчи по един представител.

Всеки един от избраниците рискува да загуби мястото си в предаването. За Амазонките това ще е учителят Румен Радев, за Старейшините - топ моделът Благомир Мастагарков, а за Гладиаторите - футболния съдия Крум Апостолов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика