Бареков се връща в тв ефира. Щял прави алтернатива на баджак журналистиката

OFFNews 03 юни 2018 в 13:55 15275 3

Предстои завръщането ми на екран в сутрешния часови пояс с предаване без цензура, обяви евродепутатът и бивш тв водещ Николай Бареков.

"Време е да се появи алтернатива на модерната напоследък баджак журналистика. Очаквайте "Бареков и Байрактаров - без цензура" всяка събота от 9 часа. Откога и къде ще съобщим утре!", съобщи пловдивчанинът, използвайки пресслужбата на преименуваната си партия, която сега се нарича "Презареди БГ".

Той обяви и друга новина, която счита за важна.

"Вече официално сме включени в Програмата на Европейските Консерватори като новоприет член на Алианса заедно с колегите от Германия, които основаха Алтернатива за Германия - LKR. Общо само две партии ще бъдем приети. Молбите ни за членство връчихме преди 2 години в Прага. Официално приемът на първата и единствена българска консервативна партия е следващата седмица на Срещата на АКРЕ в Баку, Азербайджан", обяви безцензурният политик.

Според него вече въпросът "Коя партия представлява консервативните политически ценности в България е решен и легитимиран международно"!

"Само ББЦ Презареди България е член на фамилията на консерваторите заедно Британската консервативна партия, Републиканската партия на САЩ и полската "Право и справедливост", които сега са управляващи партии в своите държави. Ще имам честта да произнеса политическа реч, посветена на бъдещето пред консерватизма в света и в България пред престижния международен форум", обяснява още Бареков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15414

3

Hihi1981

04.06 2018 в 09:30

Умиране има ,отърване от Бюрека-Не!!!Вземи се скрий някъде и си харчи парите от ктб,не дразни хората!!!

6000

1

Генов

04.06 2018 в 00:46

Не е истина.. Боже, слезни да си прибереш вересиите! И на какъв език ще изнесе "речта, за която му е оказана чест" този простак - рицидивист!? Щото английския му го видяхме.. А не му е писано да го подобри - липси в upstairs - a.