Quantcast

Александър Кашъмов стана председател на Комисията по журналистическа етика

OFFNews Последна промяна на 21 януари 2015 в 21:19 3560 7

Медийният експерт адв. Александър Кашъмов е избран за председател на Комисията по журналистическа етика.

За зам.-председатели на Комисията са избрани Петя Миронова от Съюза на българските журналисти и Весислава Антонова от „Капитал“.

Следващата седмица ще се проведе и първото заседание на Комисията.

В комисията влизат известните журналисти Бойко Василев (БНТ), Гена Трайкова (бТВ), Даниела Тренчева (Нова телевизия), Иван Бедров (Клуб Зет), Илия Вълков (Дарик радио), Весислава Антонова (Капитал), Невена Праматарова (БНР) и Ивайло Цветков - Нойзи, който беше предложен от OFFNews. В нея влизат още медийните експерти: адв. Александър Кашъмов, проф. Нели Огнянова и доц. Райна Николова. 12-ят член е Петя Миронова, която е и председател на комисията по етика в Съюза на българските журналисти.

Членовете на Комисията ще разглеждат жалби за нарушения на Етичния кодекс на българските медии, приет през 2004 г., ще отправят принципни препоръки за добрите професионални стандарти и ще бъдат посредник между медиите и гражданското общество. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23.01 2015 в 16:21

Франсоа ВиЙон, ЧЕ НЯКОЙ ДРУГ ИДИОТ да не си каже,ахаааа полковника не знае името на поета. Истината е че никога не коригирам написаното но ме дразни дребнавостта, дребнавото заяждане особено от хора лишени от чувство за хумор.
ето, Франсоа ВиЙЙЙЙон!

23.01 2015 в 16:16

Стефан, КАТО ТОЛКОЗ ТАЗ ТЕМА ЗАНИМАВА ДЕЛИКАТНАТА ТИ ДУШЕВНОСТ МИ ПРАТИ КАКА СИ БЕ! ЕТО ТАКА МОЖЕ!!

ТАМЪН И ДА ТИ РАЗКАЖЕ И ДРУГИ НЕЩА!

Вземи, та почети и Фрасоа Виньон, Не само Христо Калчев, глупак! Аман от идиоти без въображение, без мисъл, тъпи, сиви…
Без да ща, си спомням текста на един шлагер от шейсетте...

You say you're tired of TV cartoons
Searchin' for taxis on wet afternoons
Telephones ringing and grey city streets
Sweet talking salesman in flashy boutiques..

I think you're right and I want you to know
I've found a place where I think we should go

Ah, Kailakee Kailako
An island near North Venezuela..

Ех,да съм знаел, че такива нищожества, мислещи микроби, смятащи, че са върха на иронията, на словесното изящество, на мушкетерската дуелистка словесност ще ми пишат гъгнивите си ремарки:)))

ОФ-Ф-Ф...Стефан,Стефан, ПО МИРИЗЛИВ СИ И ОТ СМЕГМА, МА-А МУ. ФИ-ГУ-РА-ТИВ-НО, ОВЧО, ФИГУРАТИВНО!
А сега иди и да се душиш и ми напиши опровержение: "не е верно че мириша, току що се изкъпах. ГЛУПАК!!!

23.01 2015 в 13:48

Полковник, ми подмивайте го тоя ваш "сиренясал фуй". Как може човек с ващия финес, образование, познания и принос да ходи неподмит като клошар!

22.01 2015 в 12:12

Who knows, като научиш езиците които знам, като получиш квалификационните степени които имам, като придобиеш образованието и знанията които имам, като получиш декорациите за лична качества и принос които имам - тогава бих приел да обсъдим моите първи, втори и т.н години.
Но, моля да бъда извинен, всеки един хаплю, пиклю и плюнчо и обикновен педю с чувствително към точен език ухо скандализиращ се от естествени неща но (хипотетично?) - и смятащ че педерастия, скотоложство, политически курварлък, подлизурство, лицемерие, сметкаджийски инцест в медиите, и разхищение на обществен ресурс от доказани негодници и лекета трябва да се обсъжда с академичен език, цитати от Ювенал, позовавания на Вергилий и Омир е откровен идиот.
Освен плюнка, както писах по горе. а що се касае за "дамската" част на тази комисийка – (за част от нея), дори изразите ми са меки, деликатни, куртоазни,бих казал!

ПОСТНИЯ ТИ ПРОТЕСТ МЕ КАРА ДА МИСЛЯ ЧЕ СИ СКУЧЕН ИДИОТ(ИДИОТКА)

22.01 2015 в 11:54

@полковник: С този израз май ти липсват първите 7 години... че и доста повече след тях!

22.01 2015 в 06:02

КАК ТАКА Е ИЗТЪРВАН АДВОКАТ ПЕНКИЛЕРСКИ-ЕКИМДЖИЕВ? КАК ТАКА НЕ Е ВКЛЮЧЕН И БИВШИЯ ОМБУСДМАНИН БАЙ ГИНЮ ОМБУДСМАНЯ? АМИ ОНУЙ, С МАЗНАТА КОСА,Борислав Цеков, ДЕТО БЕШЕ НЕЩО КАЛФА-ЧИРАК И ПРИСЛУГА НА ОМБУДСМАНЯ ИЛИ МОЖЕ БИ ЗАЩОТО В ТАЗ МАЗНА ЧОРБА Е БАШ МАЗНОТО - БОЙКО ВАСИЛЕВ - ПО МАЗНО-ЛИЦЕМЕРНО - И КАКТО КАЗВАТ РУСНАЦИТЕ - "ТОШНОТВОРНО" НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ. "КОМИСИЯТА..." И Т.Н. КОМИСИЯТА - И ПО ТОЧНО - ЖЕНСКАТА И ЧАСТ МОЖЕ САМО ДА МИ РАЗГЛЕЖДА СИРЕНЯСАЛИЯ ФУЙ. И ДА ГО ДЕГУСТИРА. И ДА ПРАТИ МНЕНИЕ КЪМ СЪЮЗА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ОТНОСНО КАЧЕСТВАТА НА ПРЕДЛАГАНОТО СИРЕНЕ НА ПАЗАРА!
МЕРЗАВЦИ, ЛИЦЕМЕРИ, БЕЗДЕЛНИЦИ, ПОДЛЕЦИ, ПОДЛИЗУРКИ И ПАЛЯЧОВЦИ. КОЯ ПО РЕД Е ТАЗ КОМИСИЯ БЕ:)) ЩО НЕ ВЗЕМЕТЕ ДА ВКЛЮЧИТЕ КОКОШКА ПАТРАШКИНА, НЕДЯЛКО ПРАСЕТО, ОТКАЧЕНАТА ВАРНЕНСКА ПРОДУХАНА ФЛИГОРНА ВЕСЕЛИНА АФЕРАТА, НЯКОЙ ОТ СИДЕРОВИТЕ ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА, ЧЕ КОМЕДИЯТА ДА Е И НЕ САМО НАЛУДНИЧАВА НО И МАЛКО ПО ВЕСЕЛА.

21.01 2015 в 22:45

Интересно, няма нито един представител на свинските медии.