Имало едно време Коледа в стил Мърдок

OFFNews 26 ноември 2021 в 00:19 3134 0

Epic Drama с две специални издания на „Криминалните случаи на Мърдок“ и новина за последния излязъл досега сезон от Нова година.

Никога не е твърде рано да говорим за Коледа!

Специалният празничен епизод с филмова дължина на световно известния тотален любимец „Криминалните случаи на Мърдок“ дебютира по Epic Drama – в цяла Централна и Източна Европа на 4 декември, в 22:00 часа.

„Имало едно време за Коледа“ има всичко, което Мърдок феновете обичат – престъпления (с откраднати подаръци), мистерия (подаръците на Уилям за Джулия), технологии (свърхчовекът на Крабтрий), разкошни костюми (роклята на Джулия е феноменална), намигвания към приказни герои (Робин Худ и Снежанка на Ханс Кристиян Андерсен) и предпоставки за грандиозен финал в Каса Лома.

...До Коледа остават четири дни, по улиците на Торонто няма сняг и настроението е минорно, докато двама бизнесмени не нахлуват в участък № 4 с неправдоподобна история за влаков обир – един бандит се опитва да открадне Коледа! Мърдок и Бракенрийд са под напрежение да разрешат случая спешно, така че се хващат на работа незабавно!

Мърдок е озадачен, но скоро още невъзможни обири го принуждават да преследва виновника из града. Крабтрий е убеден, че бандитът е по модела на последния му литературен герой, но Бракенрийд отхвърля тази нелепа теория.


Междувременно полицай Джаксън сформира хор в участък № 4, но имайки на разположение само няколко дни, за да вкара пеещите полицаи във форма, той моли Ребека Джеймс за помощ, а Огдън се оказва мистериозно отвлечена, когато семейство деца, които се нуждаят от помощта ѝ, погрешно я взимат за приказна героиня. Историите се струпват в едно на Бъдни вечер и Мърдок отново трябва да намери начин да направи коледно чудо.

И това не е всичко: седмица след дебюта на „Имало едно време за Коледа“ – на 11 декември от 22:00 часа дебютира още един специален епизод от поредицата с удължено времетраене: „Криминалните случаи на Мърдок: У дома за празниците“!

...Мърдок и Огдън пътуват до Виктория при брата на Мърдок, полицая от кралската конна полиция Джаспър Лини; там те разследват убийство, свързано с археолог, открил древно селище на коренното население, което ги води до поход през суровата красота на Британска Колумбия и срещи с племената сонги и хайда.

Междувременно на Бракенрийдови е предложена сигурна инвестиционна възможност, която може да се окаже не това, което изглежда, а Крабтрий и Хигинс планират ски почивка в хижа с приятелките си Нина и Рут, но това може да се окаже по-опасно от очакваното...

  • Коледа в стил Мърдок“ дебютира на 4 декември с още излъчвания на 18 декември и на 23 декември от 22:00 часа
  • „Криминалните случаи на Мърдок: У дома за празниците“ е в ефира на Epic Drama на 11 декември, 13 декември и 17 декември от 22:00 часа и на 25 декември в 20:35 часа.


И още добри новини за почитателите на Мърдок!

Последният излязъл досега сезон на „Криминалните случаи на Мърдок“ се очаква в ТВ дома на епичната драма Epic Drama от януари!


Epic Drama е ТВ канал от семейството на Viasat History и TV1000, посветен на най-добрите драматични сериали в епоха от последните години, достъпен в Булсатком на позиция 433 за IPTV и HD приемниците и на 76 за SD приемниците, в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) – 201, както и във VIVACOM EON TV.
За всички оператори, които предлагат Epic Drama в мрежите си и програмата на ТВ канала посетете www.epicdrama.bg

Следете и www.Facebook.com/EpicDramaBG и www.instagram.com/EpicDramaBulgaria

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови