За първи път в България: ELROW, най-цветното парти, с дата в Арена Армеец тази пролет

OFFNews 05 февруари 2020 в 14:14 8424 1

ELROW е едно от най-популярните музикални събития на световната сцена в последните 10 години. Известно с партита си на места като Amnesia Ibiza, Ushuaia и фестивала Tomorrowland, elrow далеч не е "просто парти”.

elrow е формация от музиканти, художници, акробати, актьори и всякакви други артисти. A освен това - лейбъл за електронна музика, известен с танцувалния си ритъм.
Не на последно място – elrow е преживяване, обединило над 1,8 милиона души само през 2019 г. То събира различни видове изкуство с една обща цел – да подари усмивки и незабравими, оставящи без дъх моменти на всеки, докоснал се до него.

Към преживяването, обиколило всички континенти, над 34 държави и 84 града, съвсем скоро ще се присъедини и София.

КАК СЕ ПОСТИГА ВСИЧКО ТОВА?

Събитията на elrow имат над 20 уникални тематики, със специално създадени за повода дизайнерски декори, обясняват организаторите..

Тематиките са от Дивия Запад, през необятния Космос, до ъндърграунд улиците на Бронкс (Ню Йорк) и др. Музика, танци, декор, театрални артисти, но най-вече безброй конфети. Една истинска фиеста!

elrow в БЪЛГАРИЯ?

В началото на следващата година (07.03.2020) българските меломани ще имат възможността да се докоснат до elrow, продукция, която сцените ни никога не са виждали, обещават организаторите.

EXE CLUB и Halkidiki Adventure Festival обединяват сили за провеждането на събитието elrow Sofia – Sambowdromo do Brasil.

LINE-UP-ът се пази в тайна до началото на REGULAR SALE кампанията. 

На 7-ми март зала Аренa Армеец ще бъде преобразена в джунгла, изпълнена с множество изненади. Въпреки че ще се намирате близо до сърцето на столицата, ще бъдете обградени от самба танцьори, тропически плодове, барабанисти, животни, футболисти и всякакви колоритни персонажи от градското парти, допринасящи за един неповторим бразилски дух, разкриват организаторите.

Билети за шоуто - тук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови