Лорийн: Една жена трябва да е секси, но да не парадира

ОFFNews 25 март 2016 в 15:03 5902 2

Снимка Орлин Огнянов

Лорийн.

Шведската звезда Лорийн, която спечели "Евровизия 2012" с песента си "Еуфория", ще зарадва феновете си в София тази вечер, когато ще вземе участие в концерта на телевизия ММ в Зала 1 на НДК от 20:00 часа. 

Вчера тя се срещна с фенове и журналисти в "Перото" в НДК, където отговори на въпросите им. Запитана какво мисли за това, че някои певици решават да залагат повече на разголеността и провокативното облекло, вместо на певческия си талант, тя отговори:

"Аз харесвам мъже и харесвам жени. Не се притеснявам от сексуална енергия. Не се страхувам от сексуалността, защото тя е нещо нормално и още едно важно нещо, ако си жена и искаш да си секси, има голяма разлика между това да искаш да си секси заради мъж, това е толкова негативно. Но да бъдеш секси и провокативна, защото харесваш тялото си, защото харесваш себе си, това е съвсем различно нещо. Така че, когато жената е на сцената и се държи по провокативен начин, това е така, защото тя иска публиката да е доволна. А опитвайки се да направиш това, докато не си себе си, е деструктивно и негативно. За това, аз се облякох така за изпълнението ми на "Еуфория". Нямам нищо против сексуалната енергия, но имам против, ако не харесваш себе си. Така, че бъдете толкова секси, колкото ви се иска."

Певицата разкри, че много се радва да бъде в България, тъй като брат ѝ следва медицина във Варна от 3 години насам и знае чудесно български. Тя допълни, че когато е стъпила на българска земя, всеки е започнал да ѝ се извинява, че времето е лошо и вали, но тя е отвърнала, че обича дъжда и я кара да се чувства поетично.

Концертът тази вечер ще дари събраните средства на центъра за работа с деца с аутизъм ''Дъга'', намиращ се в столичния кв. "Лозенец", както и на SOS Детски селища България.

“Благодаря на хората, които се занимават с децата с аутизъм. За мен е чест да бъда част от подобна инициатива”, каза Лорийн, като отказа да приеме благодарностите, че гостува у нас, и изрази възхищението си към хората, които помагат на децата с аутизъм.

Музикантите, участващи в концерта, ще даряват собствени фланелки, дискове с албуми, шапки и други артикули, които ще се продават на щанд срещу Централния вход на НДК, непосредствено преди началото на мащабното събитие, а публиката в Зала 1 ще може да помогне със SMS на благородната кауза на SOS Детски селища България. Двете инициативи ще бъдат част от голяма кампания на ММ онлайн, която предстои в близките месеци.

На зрелищното събитие група Jeremy?, които ще подгряват Queen при предстоящия им концерт в България, ще представят за първи път пред публика своя нов хит “Кинг Конг”.

Концертът на ММ ще събере на една сцена точно 25 български звезди. Сред тях са: Графа, Стенли, Ъпсурт, Ирина Флорин, Д2, Стефан Вълдобрев и “Обичайните заподозрени”, Дичо, DJane Monique, Сантра, Спенс, Светльо & The Legends, Тони, Анимационерите, Уикеда, Джанго Зе, Пакикан Уайаскър, Babyface Clan, Йоанна Захариева, Дара Екимова, Остава, P.I.F, Стоян и Виктор, Миро Гечев & Jacob Chrichlow, Jeremy? и Ирра. Ще видим и победителите от кампанията “Новите 3 на ММ’’ Мирян Костадинов, група Nu Ance и Митко Петров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!