Любов, смях и сълзи: четири актриси в най-искрения си спектакъл

OFFNews 06 октомври 2017 в 15:26 5531 1

"Паноптикум" е авторски спектакъл, създаден от четири актриси - Ева Данаилова, Екатерина Георгиева, Розалия Абгарян и Светла Рангелова.

Те завършват заедно НАТФИЗ през 2014 г. в класа на проф. Ивайло Христов. И оттогава творят в условията на театралната действителност в България - коя както може.

Ева е част от трупата на Народния театър. Екатерина две години е част от Варненския драматичен театър „Стоян Бъчваров”, а в момента е в състава на Сатиричния театър "Алеко Константинов". Розалия също е била актриса в Сатиричния театър, а сега е в Бургаския театър "Адриана Будевска". Светла две години беше част от трупата на Старозагорския театър „Гео Милев”, в момента е актриса на свободна практика.

След близо четири години пауза в общите им проекти решават да обединят сили и заедно да създадат представление, в което да използват всичките си умения накуп - актьорски, музикални, танцувални, драматургични и най-вече човешки.

Резултатът е "Паноптикум" - на 7 октомври и 18 ноември от 18:30 ч. в Студио 5. Искреността е основният двигател в цялото представление, тя е средството, което буди едновременно смях и състрадание. А в спектакъла Ева, Екатерина, Розалия и Светла съчетават монолозите, песните, танците, пантомимата, художествената гимнастика, графическите изображения, открития диалог, за да забавляват и развълнуват публиката.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови