Култура под карантина: Джони Деп и Джеф Бек с кавър на Изолация на Джон Ленън (Видео)

OFFNews 17 април 2020 в 12:33 4669 0

Джони Деп и Джеф Бек

Актьорът и музикант Джони Деп, и един от най-великите китаристи Джеф Бек записаха кавър на песента „Изолация“ на Джон Ленън.

„Поезията на Ленън ни се видя изключително дълбока и адекватна в момента. Песента говори за изолацията, за страха и екзистенциалните рискове, с които се сблъскваме. Затова я предоставяме за слушане на всички, като се надяваме да им помогне да открият смисъл или просто да се почувстват по-добре“, сподели Деп.

Джони Деп, освен че е един от скъпо платените холивудски актьори участва и в рок групата Hollywood Vampires. Групата е сформирана през 2015-та се сформира в състав Купър, Деп и Джо Пери – китаристът на Аеросмит, но в концерти и записи в в бандата се включват много други звездни музиканти.

Джеф Бек е участвал в групи и студийни записи с много най-великите изпълнители, като Ерик Клептън, Джими Пейдж, Мик Джагър, Джон Бон Джоуви и много други.

Hollywood Vampires трябва да гостува в България на 11 септември, но за сега дали концертът ще запази датата заради пандемията от коронавирус.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови