Кристиан Костов в топ 3 на вероятните победители в "Евровизия" според букмейкърите

OFFNews 11 май 2017 в 11:23 7779 2

Букмейкърите поставиха българския участник в "Евровизия" Кристиан Костов на трето място сред възможните победители в песенния конкурс, съобщи РИА Новости. 

Българинът е на трето място според подборката от различни букмейкърски сайтове, публикувани на сайта oddschecker.com, с коефициент 16/1. Според букмейкърите Костов непременно ще стигне и до финала, след като тази вечер излезе на полуфинала на "Евровизия", като коефициентът за това е 4/5. 

На първо място сред вероятните победители в "Евровизия" букмейкърите поставят италианеца Франческо Габиани със среден коефициент 6/5. 

Втори в класацията пък е участникът от Португалия Салвадор Собрал с коефициент 15/8. 

Според прогнозата на Google за победителите на тазгодишното издание на конкурса Кристиан Костов също може да попадне в челната тройка. На първо място в тази класация се нарежда песента „Requiem" на Алма от Франция с 266 точки. Втори с 257 е победителят от Сан Ремо италианецът Франческо Габани с „Occidentali's Karma". Според класацията на Google българинът ще е трети с 240 точки.

Днес се провежда вторият полуфинал на "Евровизия". Кристиан Костов ще излезе на сцената в Киев под номер 15 и ще изпълни своята песен "Beautiful Mess".

Големият финал на конкурса е в събота. След първия полуфинал за финала се класираха участниците от Молдова, Азербайджан, Гърция, Швеция, Португалия, Полша, Армения, Австралия, Кипър и Белгия. 10-те финалисти ще се присъединят към Голямата петица (Германия, Италия, Франция, Испания и Великобритания) и домакините от Украйна, които имат запазено място на финала.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29216

2

Лопе де Вега

11.05 2017 в 14:35

Точно се засилих да напиша нещо по въпроса. Интересно, ще го пуснат ли украинците на конкурса или ще се направят на кьорави. Нямам търпение да разбера какво ще стане.

Поздрав!

42249

1

Denis Rizanov

11.05 2017 в 13:08

Евровидение: болгарина уличили в выступлении в Крыму https://goo.gl/ZIXAjg


https://twitter.com/Korrespondent/status/862591035255525378

Да си го прибираме, докато не го арестували и осъдили като руски агент!
:)