Изабел Аджани издаде песен, предстои албум

Искра Ангелова 09 юли 2023 в 10:00 1635 1

Изабел Аджани, корица

Снимка Личен профил във Facebook

Изабел Аджани, корица

Актрисата Изабел Аджани издаде дует с Гаетан Русел от френската група "Луиз Атак", която е част от подготвяния за края на годината албум, съобщи АФП.

"Les courants d'air" е в стил електро и напомня за "Nightcall" на французина Кавински от филма "Drive: Живот на скорост", пише пресата.

Хитът "Pull marine", написан от Изабел Аджани и Серж Генсбург, беше издаден преди 40 години, като той беше включен в албум, носещ нейното име.

Вторият албум на актрисата се подготвя от 2006 г. Той съдържа дуети с чуждестранни и френски изпълнители - Сийл, Юсу Н'Дур, Симон Льо Бон от "Дюран Дюран", Кристоф (починал през 2020 г.), Даниел Дарк (починал през 2013 г.), Филип Паскал.

"Отне ни седемнайсет години, за да го завършим", казва Паскал Обиспо пред в. "Паризиен". "Накарах Изабел да го изслуша. Тя е щастлива, звучи точно така, както тя искаше. Има особена атмосфера, като филмова музика, електро, някъде между "Масив атак", Рюичи Сакамото и Били Айлиш. Това е едно от най-красивите неща в музиката, които съм правил през живота си".

"Преди всичко това е приключение, направено безгрижно, със свободата да правиш нещата такива, каквито са, без договор. Просто желанието да вляза в студио, да запиша и да се отдам на музиката", обясни Изабел Аджани пред Ер Те Ел. Тя се представя като "актриса, която пее".

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови