Журналистката Ива Стоянова издаде първи роман

OFFNews 21 юни 2022 в 11:42 2726 0

Ива Стоянова

Снимка Личен архив

Ива Стоянова с първия си роман

Журналистката Ива Стоянова издаде своя първи роман. Книгата със заглавие “Горда” е написана по действителен случай.

“Разказвам за живота на две момичета. Едното е моя близка приятелка. Много от случките и постъпките на други герои в книгата също са по действителни истории. Надявам се те да развълнуват и да накарат читателите да се замислят. Ако вземат романа и не го пуснат докато не прочетат и последния ред, значи “Горда” е точно това, което съм искала да бъде”, казва Стоянова.

“Когато нещо е хубаво, то просто е хубаво! Отдавна не бях чела така, наистина на един дъх. Много, много увлекателна и затрогваща книга”, коментира романа “Горда” легендарната Нешка Робева.

“Когато Ива Стоянова ми даде да прочета романа си “Горда”, тя скромно го определи като “лятна книга”, но този роман само на пръв поглед е това. Той абсолютно разтърсва! Ще поглъщате страница след страница с нестихваща жажда. Ще се опитвате да разгадавате ситуациите, да предвиждате ходовете. И тъкмо, когато сте сигурни какво предстои, ще останете изненадани”, споделя литераторът Илияна Иванова.

Преди "Горда" Ива има издадени две стихосбирки - “Обичам те” и “Благодаря!”.

Ива Стоянова е журналист с над 25 години стаж в печатни и електронни медии. В началото на 2021 г. тя се оттегля от медиите, за да се отдаде на преподавателска и писателска дейност, за каквато винаги е мечтала. Преди това тя бе начело на Нова телевизия.

Романът “Горда” на Ива Стоянова се разпространява от книжарници “Сиела”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови