Купон във вторник

Последна промяна на 10 юни 2019 в 05:27 825 0

„Ники говори за книги“ по текстове на Емил Йотовски е чудесен вариант да започнете вечерта си разревани. От смях.

Ще имате възможност да се срещнете с приятели на по чашка и дори да станете участник в представлението. В непринудена атмосфера и нулева дистанцията между сцена и публика, Ники ще ви провокира, обяснява, но най-вече забавлява. Темата е „Книгите“.

Ники Станоев ще ви разходи из българската и световната литература. Ще надникнете в най-тъмните ъгълчета на дебелите книги. Ще се запознаете лично с много литературни образи. Имайте предвид, че спектакълът може да ви помогне в подготовката за матура по литература.

Ще се развенчаят митовете от ползите от четенето. Дали четенето е секси. Каква е разликата между първата любов и първата книга. Защо граф Монте Кристо е граф, а не е маркиз. Какво си мислят момиченцата когато четат Пепеляшка.

Както и за какво ви е да знаете кой печели във „Война и мир“, ако това не е Кобрата, бате?

Какво значение има за вас „Железният светилник“? Днес сме на диодно осветление?! 

„История славянобългарска“? Е, нали историята се учи по история, не по литература. Ало, министерството? Пак ли ще се дразним? 

Или пък „Даваш ли, даваш, балканджи Йово“? Кво да го четем като той или ще даде или няма да даде. Никакъв съспенс. Нищо. (Не дава и го утрепват – спойлер)

Ако ви е омръзнало да ви е скучно, мястото е НДК, клуб „Перото“. 11-ти юни от 20 часа. Билети на касите на НДК и на място. Цената е 12 лева. Местата са ограничени.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !