Секси хърватка нарочи треньора на Юве за комунист

OFFNews 24 януари 2017 в 12:37 2977 0

Нина Морич е хърватка, която проби в Италия със сексапила си. Играе го модел и телевизионна водеща. Дългокраката дама взриви "тифозите" със своя пост. Тя нарече "комунист" треньора на Ювентус Масимилиано Алегри.

Красавицата възнегодува от факта, че Алегри не е пуснал сред титулярите нейните сънадордници Манджукич и Пиаца при загубата 1:2 от Фиорентина.

"Без Пиаца и Манджукич Юве е за третото място. Пусни ги, бе, комунист от Ливорно!", изригна хърватката в социалните мрежи, ядосана от решението на треньора. И веднага бе нападната от феновете, заради тези си думи.

"В какво съм излъгала? Да не би треньорът на Юве да не е от Ливорно?! Да не би Ливорно да не е градът в Италия с най-голяма концентрация на комунисти?!", защити се в един пост ядосаната дама.

Ливорно наистина е градът, където е основана Италианската комунистическа партия, Алегри е родом оттам. Агитката на едноименния тим е известна с комунистическите си убеждения. 

На трибуните могат да се видят плакати, които гласят „Баща на всички народи“ със Сталин, такива на НКВД и Че Гевара, а дори и знамена на СССР, Куба, Палестина, Северна Корея, Югославия и Италианската комунистическа партия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови