Quantcast

Тука има, тука няма - как се появяват 100 гласа повече за ГЕРБ

OFFNews Последна промяна на 29 октомври 2015 в 16:30 16577 19

1/1

Сканиран протокол, качен в сайта на ЦИК, се различава коренно от копието, което се предава от членовете на избирателната комисия до централата, сигнализира наша читателка. 

"Става дума за СИК 47 в община Габрово. В копието, което е надлежно заверено и подпечатано от членове на секционните комисии, резултатът на МК "БСП, НДСВ, ПБС, КПБ - Алтернатива за Габрово" е 49. В качения протокол след три корекции става 45.", пише нашата читателка. 

Протокол(45):

Копие (49): 

В копието действителните бюлетини за ГЕРБ са 56, в качения протокол те вече са 156.

Копие: 

Протокол: 

От горните две снимки се вижда, че ГЕРБ са получили цели 100 гласа отгоре. 

Нанесени корекции в полза или в ущърб на ГЕРБ няма. 

Пълния размер на протокола и копията от тях може да разгледате в галерията. 

-----------------------------------------------------------

СНИМАЙ ПРОТОКОЛА ОТ ТВОЯТА СЕКЦИЯ И НИ ГО ИЗПРАТИ!

Всички получени снимки ще качим в OFFNews.

След това всеки може да ги сравни с публикуваните от ЦИК официални резултати и заедно ще питаме откъде идват разминаванията.

Изпращането на снимка до редакцията най-лесно става от бутона СНИМАЙ НАРУШЕНИЕ, ИЗПРАТИ СИГНАЛ в страницата на OFFNews горе вдясно (най-горе на мобилната версия). Можете да го направите и чрез e-mail на [email protected]

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

30.10 2015 в 17:05

много глупава и некомпетентна публикация, офф излагате се-
снимали сте графата с преференциите. очевидно е, че първоначално СИк е пропуснала да отбележи броя на бюлетините без преференции. после при предаването в ОИК са им обърнали внимание, че общия брой на бщлетините за ГЕРБ не отговаря на сбора от преференциите. затова е нанесена поправка.тази поправка е техническа и е станал в ОИК, затова и двата протокола се разминават. затова и хората седяха три дни в ОИК, защото са неграмотни и се налагаше 99% от протоколите да си ги поправят на място! всичко това е от неграмотност. а далаверите стават много по- скрито и с подписите на всички в СИК. измамата може да се хване само с повторно преброяване, но не и със сравняване на протоколи. така че не се излагайте- СИк са неграмотни хора, купени от партиите и си пишат каквото им е поръчано, като гледат да съвпада само общия брой на бюлетините.

30.10 2015 в 15:12

Вижте на екземпляра на страницата на ЦИК как си личи, че единицата пред 56 е добавена, както и самият надпис "сто", който седи неестествено над "петдесет и шест", личи си, че е и с друг писец с различна дебелина. Няма какво да се чудите - преброяват се всички бюлетини, отделят се недействителните и се прави следното: ако е твърде опасно заради останалите членове на комисията да се добави кръгла стотица или петдесетица или десетка, според големината на секцията, то се обявяват допълнително бюлетини за недействителни, за да се запази пропорцията спрямо владеещия секцията. Тук е ГЕРБ, на други места са други. И те така.

30.10 2015 в 11:28

ами това е школата за избори - Цветан Цветанов, новият бял невинен човек на нашенския съд.

Няма ли да си оправите сайта. колко пъти да потвърждавам поста си за да го приеме сайта ви?

30.10 2015 в 10:44

ОФФ-це май сте пълни тъпанари като публикувате подправен протокол. Ако малко разбирате от математика и съберете цифрите за партиите ще разберете че изпратения протокол е фотошопнат. Има контролни суми, които явно показват че стотицата е реална, а вие кълвете като шарани на фалшивите снимки.

30.10 2015 в 00:49

#13 разбирам че в България всички са екстрасенси по снимки във фейсбук осъждат веднага граничари, бежанци или някоя партия или изборите. На простите Пт нас дето разчитат само на образованието и знанията си и им липсват екстрасензорни възможности малко по свързани факти са ни необходими за да осъдим някой

В настоящата новина прозира тъпа манипулация. Съжалявам че не мога да споделя каруцаракия ентусиазъм да напсуваме победителите от чисто човешка завист....,

29.10 2015 в 22:01

Синът ми гласува за независим кандидат за общ. съветник, чийто застъпник беше. След като е получил копие от протокола, се е оказало, че за този кандидат не е гласувал никой, т.е. и синът ми. Къде е отишъл гласът на детето ми?

29.10 2015 в 20:46

10 добре съм се запознал и майка ми преди години е участвала в подобен процес. Разбирам да е само offnews, но снимкови доказателства има навсякъде. Снощи и по btv го казаха споменавайки името герб и техен кандидат, който придобил половината гласове на конкурент. герб отново подмениха изборите с воля и сила, но тоя път попрекалиха и изнагляха повечко. Жалко за малките градчета.

Eдно е ясно - когато някой тъй нагло ти подменя гласа едва ли ти мисли доброто.

29.10 2015 в 20:40

Е спрете с тази манипулация бе офчовци. Ще надминете лайномета Бареков в измислените глупости!

29.10 2015 в 20:02

Мисля че ДАНС трябва да се самосезира и да излови фалшификаторите, но нещо ми подсказва че фалшификатора е Оффнюз. То всъщност е очевидно, за всеки който може да събира двуцифрени числа.

29.10 2015 в 19:36

№09 или 50-100 човека им е платено да пускат фалшиви протоколи в коиот има занижени резултати за ГЕРБ......защо ми се вижда че второто е много по-лесно и никой не може да влзе в затвора и хайде......

Пак малко от малко се запознаите с правилаат и инфромцията/манипулацията която Ви се поднася.....

Смело мога да твърдя че всички неща инесени на този сайт са супер прозрачни манипулации, като на таиз и съседната новина им личи от 300км че са ментаци, ама offnew не си правят труда да си проверяват източниците.....