ЦИК смени партията на кандидат-кмет от РБ, вече е от БСП

Последна промяна на 29 октомври 2015 в 11:19 7317 5

Кандидатът за кмет на район "Средец" в София от РБ Мария Ачкова се "сдоби" с нова партия от ЦИК - според сайта на Комисията Ачкова вече е от БСП. 

Кандидатът на Реформаторите трябва да се срещне тази неделя на балотаж с кандидата на ГЕРБ Виргиния Стоянова. 

В ЦИК обаче Ачкова е представена като кандидат на БСП, а щом е поставена в сайта с тази партия, има реални шансове на бюлетината в неделя грешката да бъде повторена. 

От централното ръководство на Реформаторския блок сигнализираха ЦИК за грешката. 

Това не е първият проблем в софийския район след изборите. Корекции без подпис на председател на секционна комисия, бюлетини, по-малко от избирателите в списъка и отбелязани почти никакви преференции - така изглеждат протоколите от секция 224601005 в район "Средец", София.

-----------------------------------

СНИМАЙ ПРОТОКОЛА ОТ ТВОЯТА СЕКЦИЯ И НИ ГО ИЗПРАТИ!

Всички получени снимки ще качим в OFFNews.

След това всеки може да ги сравни с публикуваните от ЦИК официални резултати и заедно ще питаме откъде идват разминаванията.

Изпращането на снимка до редакцията най-лесно става от бутона СНИМАЙ НАРУШЕНИЕ, ИЗПРАТИ СИГНАЛ в страницата на OFFNews горе вдясно (най-горе на мобилната версия). Можете да го направите и чрез e-mail на offnews@offnews.bg.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29.10 2015 в 21:12

Дълги години опростачване и срив в образованието доведоха нещата до логична развръзка: вече няма хора, които едни избори да скалъпят. В повечето от изнесените случаи се вижда липса на интелектуален потенциал на всички нива в изборната администрация.

29.10 2015 в 17:05

Отговор от ръководството на ЦИК:
Ачкова симулира, че е от РФ!

29.10 2015 в 16:34

Чудо голямо, все е тая към коя метастаза на тумора БКП са причислили, на територията на червената мафия всички политически образувания са фракции на БКП-то под вещото ръководство на ДС-то.

29.10 2015 в 13:51

ДС, според теб тази история "драма на РБ" ли е? Чудя са председателя на ОИК който е подписал това решение-диляна иванова-на коя партия е номинация!!!

29.10 2015 в 12:38

Понеже много често ни информирате за драмите на РБ, редно е да разкажете нещо повече и за турчеещия се циганин Юсни Ибрям- кандидат на РБ за общински съветник в Стара Загора, който известен с това, че е търговец на гласове.