Цветанов: Северозападна България е основен ангажимент в програмата на ГЕРБ

OFFNews 07 март 2017 в 11:59 2648 4

Най-важното, което трябва да направят политиците, е да застават с лицата си пред хората и да говорят с тях очи в очи. Нашите опоненти не искат да водят този диалог. Те пращат агресивни послания чрез телевизионните екрани.

Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с жители на община Ружинци.

„Защо БСП не искат да говорим за икономическия ръст, който остави ГЕРБ през 2016? Защо не говорим за това, което направи БСП за България?“, попита Цветанов.

Според зам.-председателя на ГЕРБ кметовете в страната се нуждаят от помощта на държавата, но страната ни трябва да бъде стабилна, за да получат тази помощ. „Знам, че огромният проблем в община Ружинци е безработицата, която достига до 71 %. Това е огромно предизвикателство за нас и вярвам, че ще се справим с проблема с реални решения“, коментира Цветан Цветанов.

Той заяви пред присъстващите, че община Ружинци е получила 500 000 лева целева помощ от държавата през 2016 година, благодарение на правителството на Бойко Борисов. „Срещнахме се с кметове от област Видин и заедно набелязахме конкретни мерки, с които да подпомогнем региона. Най-важното е да харчим толкова, колкото изкарваме, за да не задължаваме бъдещите поколения“, обясни Цветан Цветанов.

Той обясни пред хората, че в програмата за управление на ГЕРБ Северозападна България е основен ангажимент.

„Развитата инфраструктура е важен въпрос, защото без пътища не може да има развитие на региона, не може да има нови работни места. Без хубав път до тук няма да дойде никой инвеститор. Ще обърнем сериозно внимание на образованието и дуалното обучение, защото е важно да има квалифицирана работна ръка за нуждите на бизнеса“, каза още Цветанов.

Цветан Цветанов обърна специално внимание на мерките, които ГЕРБ предвижда за борба с битовата престъпност, защото това е основен проблем в малките населени места. По думите му, в следващ управленски мандат на ГЕРБ ще има полицаи във всяко населено място. „Ще създадем условия за закупуване на нови автомобили за нуждите на полицейските служители, ще има видеонаблюдение. В програмата си сме заложили поредица от мерки, за които имаме и визията, и възможността да ги реализираме в следващ управленски мандат на ГЕРБ“, каза той.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ призова жителите на Ружинци да подкрепят листата на ГЕРБ с кандидати за народни представители в област Видин, начело с Владимир Тошев. „Владо е човекът, който при винаги работи всеотдайно за каузата Видин“, подчерта Цветанов.

Избори 2017

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12196

4

Insaf

07.03 2017 в 18:20

wayOff - не ти е актуална информацията.

12196

2

Insaf

07.03 2017 в 12:39

Колкото до кмета на Ружинци - от същото крадливо племе, като вас е и той.
Не лъжете отново хората в онази част на България, защото тя ако се вдигне, нищо не може да я спре.

12196

1

Insaf

07.03 2017 в 12:37

Къде бяхте до сега бре?! Цветанов , вашата пасмина, наречена ГЕРБ, страда от пълна деградация на личността превръщаща човека в животно и вродено слабоумие. В затвора ви е мястото.