Синът на Цецка Цачева: Майка ми е най-честният човек в живота ми

OFFNews 11 ноември 2016 в 19:39 11357 6

Синът на кандидата за президент на ГЕРБ Цецка Цачева реши да се включи в предизборната кампания в защита на майка си. 

Румен Данговски написа изявление на страницата си във Фейбук, като подчерта, че обръщението му е негова инициатива. 

"Цецка Цачева е най-достойният кандидат за президент. Майка ми е най-честният човек в живота ми. Тя е добра и отдадена на хората и на работата си. През годините Цецка Цачева запази името си чисто, въпреки мръсната политика на нейните опоненти. Тя е изключителен професионалист, с доказан опит. Цецка Цачева е добър оратор и разрешава конфликтни ситуации - умение, което е задължително в днешния свят", посочи синът на Цачева. 

"Майко, обичам те. Семейство ни е силно и се справяме с най-дребнавите удари. Както винаги си ме съветвала, правим поредната лимонада от тези лимони", написа той. 

Ето цялото му изявление без редакторска намеса: 

Казвам се Румен Данговски и съм единственият син на Цецка Цачева. Правя това обръщение с изричната уговорка, че е собствена инициатива. Нито майка ми, нито нейният екип, знаят. Правя го като син, и като мъж, за да подкрепя човека, който винаги е подкрепял мен.

Писна ми от липса на политически аргументи. През последния месец чух доста гадости и безпочвени нападки: тя не била достатъчно красива, тя не можела да пее, никой не бил казал какви са качествата й, тя е жена (някои все още не могат да повярвят, че България може да има жена президент!?)... всичкото това са глупости! Това не е шоу за развлечение. В неделя гласуваме за президент на България.

Цецка Цачева е най-достойният кандидат за президент. Майка ми е най-честният човек в живота ми. Тя е добра и отдадена на хората и на работата си. През годините Цецка Цачева запази името си чисто, въпреки мръсната политика на нейните опоненти. Тя е изключителен професионалист, с доказан опит. Цецка Цачева е добър оратор и разрешава конфликтни ситуации -- умение, което е задължително в днешния свят. Цецка Цачева знае и да се забавлява. Винаги ще те посрещне с усмивка и ще те изслуша.

Тя е страхотна майка, моята опора. Аз успях да завоювам мястото си в MIT -- сред най-добрите университети в света. Аз се сблъсквам с трудни проблеми постоянно, не ме е страх да ги атакувам и решавам. Всичко това съм научил от любовта на майка ми и баща ми.

Майко!, обичам те. Семейство ни е силно и се справяме с най-дребнавите удари. Както винаги си ме съветвала, правим поредната лимонада от тези лимони, нали?:) Приятели!, обръщам се и към младите българи, и към милите ни родители: моля ви, нека се предпазим от злобата. Нека да запазим добрината и човечността си и да упражним своето право на глас тази неделя. Вярвам, че можем да сме активни, залагайки на разума пред всякакви опити за разруха.

Анкета

резултати
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12124

7

Калина

12.11 2016 в 20:06

Ех, момче,майка ти действително е най-честният човек, но..за теб и винаги ще бъде такава за теб, обаче. Щом си успял да завоюваш това място, за което пишеш и с което се гордееш, тогава явно си умен мъж и можеш да вникнеш в ситуацията и да разбереш защо няма българин, който да уважава майка ти, именно поради лъжите, които тя издума и не само. Хората са потресени, ти можеш ли да го разбереш? В момента, намесвайки се естествено в нейна защита, ти повече и' вредиш, отколкото и' помагаш.

17439

3

мнение от IP

11.11 2016 в 20:26

Момпето не се ли сеща, че при анонса майка ня нацията е най-добре да мълчи.

17439

2

мнение от IP

11.11 2016 в 20:17

Всички, които си мислят че помагат на Цачева,само и вредят.

77927

1

El Commandante

11.11 2016 в 19:45

Баце, уволни си пиарите, не струват и 5 стотинки...