Реформатори искат ново преброяване на гласовете в над 30 секции в София

OFFNews Последна промяна на 04 ноември 2015 в 17:52 4252 9

Иво Божков внася жалбите

Иво Божков, Виктор Чаушев, Теодор Георгиев и Цветелина Сърбинска, които бяха в листата на Реформаторския блок (РБ) за общински съветници в София, искат ново преброяване на гласовете от 13 секции в столицата.

Те вече подадоха жалби в ОИК- София за ново преброяване на гласовете. Според при преброяването на преференциите във въпросите секции са допуснати грешки. Предстои подаване на жалби и за още 20 избирателни секции в София.

"Не са отчетени правилно преференции, както за мен, така и за други кандидати, за които получих сигнали", коментира Божков, който единствен от четиримата стана общински съветник.

Жалбите са с показания на избиратели, един от които е депутатът в 43-тото Народно събрание Антони Тренчев.

"Ред е на съда да наложи справедливост", каза още Божков.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10.11 2015 в 21:05

Нищо няма да излезе герб надуха със 100% избирателната активност за партията си превърнаха в невалидни над половин милион вота и накрая цик виновно било. Ами като е виновно защо трябва ние да сме прецаканите? Все другия виновен и накрая килията празна. Костинброд 3 и докато ги чакаме да се махнат доброволно държавата я заличиха

10.11 2015 в 15:17

Реформаторите сте толкова жалки, че няма накъде... Колко още века ще Ви трябват за да осъзнаете, че тия смешници дето ги избирате са поредните купени марионетки.

08.11 2015 в 19:40

Това за КТБ беше за освежаване на паметта на антончО8ако изобщо има такава/.А за изборите-ако поискаме цялостно преброяване на бюлетините отново само в София ,гербарите ще се окажат далеч под сегашния си "резултат"!Чудовищни мошенически изпълнения-например преправяне на протоколиот секционните комисии "на коляно" преди да бъдат предадени в ОИК...Като случая с 28 гласа за герП ,които се оказали 128 точно преди да бъде предаден протокола в ОИК.

08.11 2015 в 19:10

Много пъти съм го казвала,но никой не обръща внимание на една проста истина за фалита на КТБ...Първо тя беше на 4-то място за стабилна и успешна банка.Второ-тя беше фалирана целенасочено от мафиотската котерия на "началника",а той пък цяла седмица преди да стане явен фалита й обикаляше по радия и телевизии да обяснява ,че държавата била в колапс...И 3-то-потъналите милиарди на банката не са от влоговете/дори да са преференциални/ ,а са от необезпечените кредити на мафиотите!И въпросът ми е-къде е списъкът с необезпечените кредити и съответно имената на тези кредитополучатели?...има такива имена,ама били засекретени...защо ли...

08.11 2015 в 14:08

Потвърждавам!1! Купили сме гласа на 160 цигани, а над 40 гласа липсват касация до дупка!! Нови избори и още нови реклами на теленор!

08.11 2015 в 00:16

Виж какво Антоне! ВЪВ ВСЯКА БАНКА ИМА ПРЕФЕРЕНЦИАЛНА ЛИХВА, която не се предлага на всички клиенти, а само по преценка на банката, на клиенти, които са важни или уважавани от нея! Казах - във всяка банка! Това не е незаконно. Ти като не уважаваш направеното за страната от Костов и не го цениш като авторитет, други най-вероятно го оценят и в това НЯМА НИЩО НЕРЕДНО! Единствено негов е рискът, когато му се определя преференциална лихва, че в случай на фалит на банката, по нашия закон влогът с преференциална лихва не е гарантиран от фонда и това си е риск за вложителя. Да, Иван Костов успя да си защити влога, като използва клауза от договора си с банката, която му дава право ЕДНОСТРАННО ДА ГО ПРЕКРАТИ!Но дъщеря му явно не е имала подобна клауза и ето, тя загуби парите се, за разлика на некои разбойници, които са знаели какво й предстои на КТБ и са си изтеглили своевременно МИЛИОНИТЕ! А ти какво искаше - да му изчезнат на Костов спестяванията до лев, та да бедства на стари години?! Че не те ли е срам, бе! Тука куцо и сакато размахва милиони, разхожда се с яхти и самолети без да е работило нито ден,без да е внесло 1 лев данък на тази държава, разни държавни мъже са си изнесли парите в офшорни зони за да не плащат данък на държавата, която ръководят, ти си се захванал с Костов. Че какво са някакви си 150 хиляди лева за един човек управлявал успешно страната ни в най- тежката за нея криза,при обявен фактически фалит и я измъкна от кризата, преди това - финансов министър при първото правителство след Тодор Живков, когато страната се разтресе от промените, които настъпваха, след това 13 години народен представител и заедно с това университетски преподавател и накрая - едва 150 хиляди лева спестени пари (един добър апартамент), ведно с преференциалната му лихва?! Ами то е срамно, да си толкова злобен и зложелателен!

04.11 2015 в 19:40

Редно е след като има толкова много факти за подмяна на вота от герб да има мащабен протест (какъвто няма) да има касиране навсякъде, де се избере начин за честен вот без възможност за подмяна с химикалка и да се проведат нови избори. Пак ние плащаме няма да го усетят като разход от партията на Тиквата или то това го чувства като свои пари вече?

04.11 2015 в 18:28

.

По ми е на сърце Асенчо с лилавата перука.

Или Мина Костова с преференциалната лихва в КТБ

04.11 2015 в 18:22

Кво ми го показвате тоя професионалния протестър? Ае стига