ДСБ издигна Вили Лилков за кмет на София (обновена)

OFFNews 27 юни 2015 в 14:32 6095 13

Градското събрание на ДСБ одобри предложения тандем Вили Лилков за кандидат за кмет на София и Трайчо Трайков за водач на листата за общински съветници.

Градското събрание на ДСБ София одобри предложения тандем Вили Лилков за кандидат за кмет на София и Трайчо Трайков за водач на листата за общински съветници.

"От ДСБ успяхме да проведем няколко много успешни избора, Евроизборите, Парламентарните избори и след всеки избор ние си поставяхме все по-високи и по-високи цели. Но тук искам да кажа категорично, че всички тези успехи не бяха възможни без общото взаимодействие на всички партии от Реформаторски блок и затова искам да им благодаря. Този процес не беше лесен, необходимо беше голямо търпение с много от хората в организациите преди това бяхме в различни отбори макар и в една и съща партия. Много хора измежду нас не си говориха. Сега този проблем го няма. Нещо повече ние не само говорим на един език, но и говорим за общи цели. Ние имаме общ път и съм сигурен, че ще го извървим заедно и то много успешно. Тази година в началото съставихме, така нар. план за действие. Направихме съответните графици за кампанията, проведохме събрания, на които номинирахме нашите кандидати за общински съветници, районни кметове и кметове на села", заяви Вили Лилков пред участниците в събранието.

Трайчо Трайков заяви, че за него е чест да бъде избран за водач на листата за общинските съветници.

"Знам, че всички в тази зала са представители на автентично дясно мислещи хора. Тези, които могат без усилие да различат истинското от имитацията, освободителите от окупаторите, патриотите от доносниците, изгодния икономически проект от корупционната яма. Убеден съм, че силно реформаторско присъствие в столичния общински съвет, ще означава по-удобен и сигурен за живеене град, по ефективно използване на всеки лев от общинския бюджет, повече приходи от общинската собственост", каза той.

Събранието на ДСБ София утвърди и имената на кандидатите за общински съветници на ДСБ:

1. Трайчо Трайков – водач на листата

2. Марта Георгиева

3. Любомир Георгиев

4. Иво Божков

5. Веселин Тодоров

6. Цецка Бачкова

7. Марио Добрев

8. Грети Стефанова

9. Ивана Енева

10. Бонка Василева

11. Николай Толчев

12. Виктор Чаушев

13. Албена Палпурина

14. Венцислав Кръстев

15. Чавдар Йорданов

16. Теодор Георгиев

17. Димитър Божилов

18. Керачка Михаел

19. Витан Влахов 

20. Димитър Любенов

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews