Радев: Трябва ни президент, здраво стъпил на краката си

OFFNews 30 октомври 2016 в 14:44 2794 1

В България се надига вълна от енергия на хората, които искат промяна. Сега те говорят смело и открито, изчезват страхът и апатията. Обединени можем да постигнем тази промяна, за доброто на България на 6-ти номври.

Това заяви на среща с граждани в община Ветово, Русе, кандидатът за президент, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БСП, ген. Румен Радев. Той изтъкна, че ГЕРБ разбират, че губят, и че може да има президент, който да не участва в техните схеми и да обединява нацията около значими национални цели. Радев заяви, че с напускането на честното съревнование и използването на компромати и други методи, ГЕРБ вече са загубили морално, остава да загубят и фактически.

„Няма да бягам и да се крия от критично важни за държавата проблеми – демографска криза, образование, селско стопанство, земеделие, икономическо развитие, местна власт“, каза още генералът. Радев заяви, че трябва да имаме президент здраво стъпил на краката си, да се води само от интересите на българския народ, да стои зад приоритетите на България и да се ангажира с основните проблеми в държавата. Според него само така ще постигнем: по-свободни институции, повече сигурност и спокойствие за хората, за бизнеса и селското стопанство, за местното самоуправление, да се работи за решаване на проблемите в здравеопазването и образованието, повече грижа за възрастните хора и за децата и най-вече младите, напуснали страната ни или готвещи се да я напауснат, да я припознаят отново, като своя родина, където имат перспектива. „За всичко това ще се борим заедно с Илияна Йотова, ако получим доверието на българските граждани“, категоричен бе Радев. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови