Делчев: Орешарски и Радев са двете лица на една монета

OFFNews 30 октомври 2016 в 14:31 2376 0

Радев и Орешарски са двете лица на една монета - подставени лица, зад които се крият чужди интереси.

Това заяви в Русе Димитър Делчев, председател на предизборния щаб на ДБГ и секретар на ПГ на РБ, на среща на Трайчо Трайков със симпатизанти и членове на РБ. 

БСП сами ограбиха партийната си каса. Сега използват "черни каси" за финансиране на кампанията на Радев, за което РБ е подал сигнал до Сметната палата. Не можем да очакваме този кандидат да бъде добър държавен глава, след като дори в кампанията си не спазва закона и се финансира по съмнителни начини, с фрапиращи разлики между приходите и разходите на кампанията му и при забранено по закон финансиране на Инициативния му комитет от БСП, каза Делчев за Румен Радев. Той подчерта също, че очаква Сметната палата да направи незабавни проверки на БСП и Комитета на Радев.

Според думите му, основна цел на РБ е недопускането на БСП и ДПС отново на власт, както и да бъде коректив на ГЕРБ при неефективни управленски решения. Ние сме в управлението, за да изпълняваме реформаторската политическа платформа, за което имаме мандат от нашите членове и симпатизанти, за нас тази власт не е самоцел, каза още Делчев.

Кандидатпрезидентската двойка на РБ Трайчо Трайков и ген. Съби Събев са десните кандидати, които ще затвърдят евроатлантическата насоченост на страната и ще бъдат водачи на обществото, като гарантират, че президентството ще сложи фокуса върху по-добрите доходи на хората, гаранитрането на заетост и работа за всички, намаляването на административната тежест, реформите в образованието, съдената система и здравеопазването, битката с корупцията, заяви Делчев. Той призова Русе за мобилизация в подкрепата на двойката на РБ Трайков – Събев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!