Quantcast

От вас: Неотчетена преференция в София

OFFNews Последна промяна на 29 октомври 2015 в 16:44 2622 2

Сигналите за неправилно попълнени изборни протоколи и неотчетени гласове в тях продължават да валят в нашата редакция.

Нашата читателка Галина Торофиева сигнализира, че нейна преференция не е отчетена в София.

"След известно ровичкане в интернет, успях да попадна на сайта с качените протоколи от ЦИК. Протоколът от избирателната ми секция е номер 224611020. Моята преференция за общински съветник беше номер 1 от листата на Реформаторския блок (под номер 27). Изпращам протокола, където е видно, че под номер 1 са отбелязани 0 преференции. Това е някаква пълна подигравка с избирателите, искам да чуя пак мнение на привърженик на тезата против електронно гласуване след тези скандални разминавания. Доколкото виждам жалбите са стотици", пише ни Галина. 

-----------------------------------------------------------

СНИМАЙ ПРОТОКОЛА ОТ ТВОЯТА СЕКЦИЯ И НИ ГО ИЗПРАТИ!

Всички получени снимки ще качим в OFFNews.

След това всеки може да ги сравни с публикуваните от ЦИК официални резултати и заедно ще питаме откъде идват разминаванията.

Изпращането на снимка до редакцията най-лесно става от бутона СНИМАЙ НАРУШЕНИЕ, ИЗПРАТИ СИГНАЛ в страницата на OFFNews горе вдясно (най-горе на мобилната версия). Можете да го направите и чрез e-mail на [email protected]

Анкета

резултати
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

30.10 2015 в 07:21

Това че някъде пише различно от нула пак не е гаранция че на някой му е отчетена преференцията. Може да са оставили нещо за "замазване".

29.10 2015 в 17:59

Само да кажа, че моята преференция е отчетена, а бюлетина за референдума ми дадоха дори преди да ми дадат другите. Значи можело все пак....