Москов: Ако върнеш БСП и ДПС на власт – ти си БСП и ДПС

OFFNews 11 ноември 2016 в 16:46 9592 10

Убеден съм, че това правителство и това мнозинство е възможно най-доброто, което България може да има в този момент. Алтернативата на това правителство и това мнозинство е управление на БСП и ДПС. 

Това написа във фейсбук министърът на здравеопазването Петър Москов. В текста му се казва още: 

Всяко говорене или действие, позволяващо връщането на коалицията БСП/ ДПС на власт, за мен граничи с предателство не само на ценностите на десницата, но и на националните идеали на възрожденска България за независимост и свобода. 
Възпирането на коалицията на БСП и ДПС минава както през запазване на мнозинството на десницата, така и през избора на президент, контрапункт на марионетките на Първанов.

Да изберем президент, който да договори нов голям шлем, за който целият български народ ще плаща отново, е също толкова късогледо, колкото да искаме смяна на мнозинството и правителството, което носи отговорността да минимализира щетите от управлението на БСП и ДПС.

Ако върнеш БСП и ДПС на власт – ти си БСП и ДПС. 

Лидерът на ДСБ, в която членува и Москов, Радан Кънев призова премиера Борисов да даде оставка до неделя на обяд, за да гласува той за кандидата за президент на ГЕРБ Цецка Цачева.  

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

18551

11

Нострадамус

12.11 2016 в 09:33

Д-р Петър-Йозеф Менгеле-Москов! Хората ще те запомнят с пръстовите отпечатъци и срива, който сътворихте заедно с Борисофф в здравеопазването.

77927

10

El Commandante

11.11 2016 в 19:31

Москов, страшна работа е колумбиеца в оригинал, а бате?

12530

9

синя сова

11.11 2016 в 18:43

№ 8-Радан направи грешна стъпка като се реши да подкрепи гербарите,не без намесата на "шефа"на ЕНП!Той все пак се надяваше,че ще успеят да проведат реформите ,които са необходими за да стане България нормална ,европейска държава!Явно не си даваше сметка,че с този фалшификат герб,творение на ДС,реформи няма да бъдат осъществени!А пръстовият отпечатък е може би единственото умно нещо ,което успя да прокара москов!Тези електронни "ДЖАДЖИ" трансформират пръстовия отпечатък в уникален идентификационен 10 цифров код.Този код е уникален за всеки човек.Не се отпечатва отпечатъка на пръста,а се задейства с него този код.

21061

8

рамбо

11.11 2016 в 18:24

Интересно а какъв трябва да се човек, който преди изборите казва, че ще Борисов е мутра и никога няма да управлява с него, а след това се извърта на 180 градуса? И кое е по-малкото зло сега ДПС или ДОСТ - парията която окрито подкрепя ГЕРБ и е контролирана от ислямиста Ердоган? Но какво да коментираме недоразумението Москов. Той си отива. И ще остане в история като човека, който вместо да лекува болните се зае да ги регистрира с пръстови отпечатъци - като престъпниците в ареста

12530

7

синя сова

11.11 2016 в 18:05

Не само е дрогиран,той е предател!Хайде,да се аргументирам:БЗНС-то в Реформаторския блок е жълто,никога не се знае накъде ще кривне.Кунева е "червената кукувица,която снася яйцето си в чуждо гнездо",как да я възприема ,че е претърпяла такава метаморфоза да стане "дясна"...Корман Исмаилов,незнам дали има десни мисли в главата си,той по-скоро е в РБ за цвят и аромат...Радан Кънев създаде този Реформаторски блок с цел силна дясна коалиция,но не си даде сметка,че във блока единствената дясна партия е ДСБ!И цялата ченгесарска пропаганда се втурна да залива с кал точно Радан и ДСБ!Някой да е чул ,нещо против Корман,куневица или БЗНС-то?НЕ!...Тази стъпка на Радан е във вярната посока,а те остават като РБ прилепени към туловището на фалшификата герб!Затова москов е предател!

25665

6

Victimized

11.11 2016 в 17:59

"Убеден съм, че това правителство и това мнозинство е възможно най-доброто, което България може да има в този момент."

Това е директна обида към българския народ и хората които са все още тук, и всъщност могат да мислят.....

13709

5

Маргарит

11.11 2016 в 17:41

Добре де, все пак е министър, не може ли да си взима хапчетата редовно?