Каракачанов: Другите партии да мислят кой пръв ще ме подкрепи на балотажа

OFFNews 17 октомври 2016 в 20:21 5613 5

Не съм влязъл в тази надпревара, за да подкрепям някой друг, а да защитавам идеята за патриотизъм и този модел на двуполюсност и противопоставяне. Другите партии по-скоро трябва да се замислят коя първа ще ме подкрепи на втория тур.

Това заяви кандидатът за президент на "Обединени патриоти“ Красимир Каракачанов пред БНТ в отговор на въпроса кого би подкрепил, ако не стигне до балотаж.

Аз не се чувствам чобанин и как си представяте, ако не отида на балотаж, с тоягата да бутам хората да гласуват за други кандидати, каза кандидатът за президент. 

Той коментира и срещата с премиера Бойко Борисов и с Реформаторския блок, на който беше постигнато съгласие за промени в Изборния кодекс. 

Нямаме нищо против българите да гласуват в чужбина, но сме против това в Турция да се откриват безразборно секции, защото там ЦИК не следи изборите, следи ги турската държава, посочи Каракачанов, като допълни, че такъв диалог е трябвало да има преди ултиматума за спиране на подкрепата за правителството, ако отпадне лимита за секциите в Турция.

По средата на изборите да се правят промени, защото някой да се прави пиар, не е най-доброто решение, допълни той.

Красимир Каракачанов коментира и това, че преди създаването на коалицията с "Атака" бяха в лоши отношения. 

Когато страната е в опасност, нормалните партии си подават ръка, не е като тази шизофрения, подчерта Каракачанов и допълни, че България е изправена пред опасности – тероризъм, бежанци, бедност, демографска криза, затова "ако си български патриот, трябва да потърсиш сходния до теб и да си подадете ръка". 

Противопоставянето разделя нацията, губят българите, категоричен е той. 

На въпрос за участието във властта на бивши агенти на ДС Каракачанов коментира, че само негодниците продължават да нищят тази тема и даде пример с бившите агенти на ЦРУ, които влизат във властта. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12050

4

Luben Pandev

18.10 2016 в 08:36

Тези мутруски подлоги нанасят най-големи щети на Бъългария. Размахвайки просташки омраза срещу измислената бежамска "заплаха", роми, турци и мюсюлмани, патрЕотите подмамват българите към руско-турския гьол. В същото време изпълняват коминтерно-кремълската задача да ликвидират близостта с македонците и да разчистват терена за населването на България с мутруски. Обединяването на " ВМРО с Атака и НФСБ е извършено под натиска на Путиния и е част от атаката срещу членството ни в Ес и НАТО. Този ще ни кара да се червим пред света...!