Ексклузивно Президентът избра Димитър Главчев за служебен премиер

Кандидат-кмет обещава да изпълни три нестандартни идеи на асеновградчани

OFFNews 10 октомври 2015 в 12:47 4071 1

Досегашният кмет на Асеновград и кандидат за следващ мандат от БСП д-р Емил Караиванов обещава да изпълни три нестандартни идеи на жители в следващия си мандат.

Предложенията бяха избрани сред десетките, който се включиха в конкурса “Напиши писмо-реализирай идея/проект/мечта”.

Три идеи, които спечелиха със своята оригиналност и ще бъдат реализирани в следващия кметски мандат, са: създаване на „Приказна къща” по идея на Елена Йозова, изграждане на въжен парк в Градския парк по идея на Николета Донева и монтиране на панорамно стъкло с изображение на Асеновата крепост по идея на Николай Кирков.

„С нетърпение очаквам срещата си с бъдещите проектанти, за да обсъдим в детайли изпълнението на техните идеи”, заяви д-р Емил Караиванов и обяви, че трите идеи ще получат като награда тримесечен абонамент за интернет.

Част от останалите предложения на асеновградчани са свързани с: фестивали на изкуството и предлагане на 3D атракции, стена на отпечатъците, открита сцена на второ ниво, подобрения в парковата среда с велоалеи и скейтзона, поставяне на стъпаловиден асансьор към Градската библиотека, откриване на повече работни места за младите хора.

Караиванов заяви, че е впечатлен от иновативните идеи на съграждани си. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови