Режат жици на кабеларка, за да не излъчва интервюта с БСП

OFFNews 09 октомври 2015 в 12:52 3543 2

Снимка sxc.hu

Кандидатът за кмет на БСП за община Белово Стойко Стефанов сигнализира, че върху него и кандидатите на левицата се оказва натиск. Той обясни, че тече процес по късане и сваляне на плакатите на левицата - всеки ден се поставят, през нощта биват премахнати, а кандидатите се заплашват и по телефона, и очи в очи.  

„Главният архитект на Белово Драгомир Драганов си позволи да ме заплашва, че ако не се откажа от изборите, ще затвори моя цех”, заяви още  Стефанов.

Той обясни и, че при едночасово пряко предаване по местната телевизия "Телекабел", с участието на кандидатите на БСП на 7 октовмри , 15 минути преди началото на излъчването е бил срязан оптичният кабел на телевизия, който захранва община Белово с интернет и кабелна телевизия.

Стефанов допълни, че повредата е била отстранена след 1:00 часа през нощта. По думите му са уведомени прокуратурата и полицията, направен е репортаж за случая, който е излъчен по Телекабел, а проваленото предаване ще бъде повторно излъчено, за да може да бъде видяно от хората.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!