Quantcast

Достена Лаверн: Ще съдя "Биволъ"

OFFNews Последна промяна на 19 май 2014 в 22:17 24862 52

Снимка bsp.bg

Кандидатът за евродепутат от "Коалиция за България" Достена Лаверн, която е на пето място в листата на левицата, е получила наказателна присъда в Страсбург в края на миналата седмица.

Това твърди сайтът "Биволъ", като отбелязва, че от секретариата на компетентния съд Tribunal de Grande Instance в Страсбург са потвърдили информацията пред онлайн изданието.

В публикацията на "Биволъ" пише: "Присъдата е за укриване (непредставяне в срок) на дете по член 277 от френския Наказателен кодекс. Той квалифицира това деяние като леко престъпление (не става дума за административна мярка). Наказанието е до една година затвор и до 15000 евро глоба, но съдът е постановил за Лаверн 1000 евро глоба и 1500 евро компенсации. Отворен е въпросът за съвместимостта между статута на евродепутат и наличието на наказателна присъда, тъй като според френския Наказателен кодекс присъдата по този член се вписва в съдебното досие на лицето за срок от 10 години, освен ако съдът не постанови друго. Държавните служители във Франция трябва да имат чисто съдебно минало, а такова изискване по френския закон има и за евродепутатите от тази страна."

"Аз ще ги съдя"

Това е клевета и лъжа. И аз ще ги съдя. И ако искате да коментирам: това, което искам да кажа и на българите, е, че аз ще бъда евродепутат на хората, които имат нужда от духовна и политическа храна, а не от хората, които искат да се хранят с фекалии - заяви пред OFFNews.bg Достена Лаверн.

Това са едни идиотщини - не желая да влизам в подобни разпри, дебати и т.н. Просто ви казвам, че те ще си го получат по съдебен път. Това е - каза още кандидатът за евродепутат от "Коалиция за България".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8860

53

newfoundland

28.09 2016 в 18:27

Интересно е какво е станало със съденето на Бивол, защото те са 100 процента поръчкова медия, в която нищо случайно не се пише и винаги обслужва определени интереси, тези на плащащите си.

20.05 2014 в 23:32

..."Отпадъци на човешкия вид като Станишев, паразити като мадмазелата Лаверн, откровенни безхитростни добитъци и келепираджии като Пирински и Корумбашев"...брилянтно определение на "полковник", което както аз така и всичките ми познати без изключение смятат за кинжално прецизно! просто няма какво да се добави!

20.05 2014 в 17:08

Истината е,че когато се е кандидатирала за Евродепутат Достена Лаверн не е била осъждана. По-интересно е какво следва сега.Като френски гражданин няма право да е евродепутат, според френското законодателство. А още по-интересно е, че според българския закон за евродепутат може да се кандидатира човек, които е и осъден, стига да не е в затвора!!! Българските законотворци са перфектни,умни и прозорливи създания.

20.05 2014 в 16:19

Долна КОМСОМОЛСКА КУРВА!!!

20.05 2014 в 15:49

Ми като не е осъждана, що не го заявиш ясно и без много увъртане: "Аз не съм осъждана". И нека Станишев да заяви същото, а не да се крие като мишок. Ама не ви стиска, щото като излъжеш ясно, после следват последствия, а не като да заявиш, че ще съдиш някого.

20.05 2014 в 12:26

Достена ще ги изправи до стената!
и после - червеи! и фекалии!

20.05 2014 в 12:23

Вълко, карам по завоите на блога. А не трябва.
Столетницата е изглупяла, напълно е забравила детсвото си. Тя завърши с плоския данък, умря.
В книгата има интересни интервюта, като цяло, ако стоиш на страна от личните и съждения, можеш да извлечеш информация. Ако изключим болестите на Сидеров и параноята на Ифандиев, в публичното пространство не се говори много на тая тема. Трябва да се признае известен принос на дамата, независимо от "историята" и.

20.05 2014 в 12:10

Работата на тая фльорца мирише отдалеч.
Ще съди, е, всеки може да съди когото поиска и какво от това и тази потвърди факта, че няма стока човек в червената сган, боклуци до един.

20.05 2014 в 12:03

Като чуя някой да казва тежко-тежко " ей, вижте ме, ще го съдя този, задето каза това-онова" и ми е много забавно.
И като обшественозначим резултат от напъните на някой "да съди" - Европейския съд накрая пак взел та осъдил България, и тогава плащаме масрафа и его-то на някоя персона.

20.05 2014 в 11:46

Тая може и да е червена патка(у), ама се обзалагам, че не можете да разберете и 5% от книгата и.

... то и самата "аФторка" едва ли може да я разбере...

... хахахахахахаха

... дип че и една "лелка" (професор) от СУ споделя, че по стилови и др. особености книжлето е дело на мамка и... край на "историята"...

... хахахахахахаха