Борисов и Цветанов започнаха предизборната агитация от Кърджали

OFFNews 01 март 2014 в 19:46 5660 9

Борисов и Цветанов.

ГЕРБ много скоро ще се върне на власт, обяви лидерът на ГЕРБ при посещение в Кърджали днес. Той беше там със заместника си Цветан Цветанов и депутатката Цвета Караянчева, която чете всички декларации на ГЕРБ в парламента.

Първите заявки за връщане на власт Борисов и Цветанов направиха на конгреса на партията на 16 февруари.

„Ако ГЕРБ е силен, ако ГЕРБ прави училища, ако ГЕРБ продължава да строи България така, както всичко до сега - всички пътища, които се направиха, проходи, са по време на нашето управление. Така че ние да строим България, да си строим инфраструктурата, хората виждате и близо година след оставката още идват и казват: „Благодаря, това вие го направихте.

Това е моят план и на партията като такава. Вие виждате как ГЕРБ харчи партийните субсидии. Над 9 милиона сме дали вече да подпомагаме земетресения, наводнения, църкви, джамии. Понеже сме в Кърджали, ето сега кметовете благодаряха за партийните субсидии, които сме дали и за джамиите в Кърджали”, обяви Борисов. 

Той обеща партията да помогне още малко, за да продължи изграждането на Неделното училище в Кърджали. „А когато ГЕРБ се върне на власт, това ще бъде един от приоритетите ни за Кърджали – да го завършим. Защото ще стане едно действително много хубаво място за обучение на деца”, уточни лидерът на ГЕРБ.

Заместникът му Цветан Цветанов пък наблегна на страха в Кърджали да се подкрепят партии, различни от ДПС.

"Когато искахме да изграждаме структури в Област Кърджали, имаше голям страх. Този страх и днес го има, но смятам, че ние даваме много добър отговор на всички наши политически опоненти: какво направи партия ГЕРБ в Кърджалийска област и във всички тези области, в които има население, което е с различен етнос", попита Цветанов.

"Знам, че през 2007 година в Черноочене имаше само 2 гласа за ГЕРБ, защото може би някой се беше объркал или просто пропуснаха двама души да станат бъдещите посланици на това, което ще развива ГЕРБ.

Знам колко ви е трудно, но разберете едно – ако не преодолеем това, което имаме днес, това означава, че България е загубена и не само в Кърджалийска област, но и в цялата страна, защото тези, които харчат парите на българския данъкоплатец ги харчат по непрозрачен начин, по начин, по който няма да създадат нови работни места", каза още Цветанов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!