Quantcast

Борисов и Цветанов започнаха предизборната агитация от Кърджали

OFFNews Последна промяна на 01 март 2014 в 19:46 5007 9

Борисов и Цветанов.

ГЕРБ много скоро ще се върне на власт, обяви лидерът на ГЕРБ при посещение в Кърджали днес. Той беше там със заместника си Цветан Цветанов и депутатката Цвета Караянчева, която чете всички декларации на ГЕРБ в парламента.

Първите заявки за връщане на власт Борисов и Цветанов направиха на конгреса на партията на 16 февруари.

„Ако ГЕРБ е силен, ако ГЕРБ прави училища, ако ГЕРБ продължава да строи България така, както всичко до сега - всички пътища, които се направиха, проходи, са по време на нашето управление. Така че ние да строим България, да си строим инфраструктурата, хората виждате и близо година след оставката още идват и казват: „Благодаря, това вие го направихте.

Това е моят план и на партията като такава. Вие виждате как ГЕРБ харчи партийните субсидии. Над 9 милиона сме дали вече да подпомагаме земетресения, наводнения, църкви, джамии. Понеже сме в Кърджали, ето сега кметовете благодаряха за партийните субсидии, които сме дали и за джамиите в Кърджали”, обяви Борисов. 

Той обеща партията да помогне още малко, за да продължи изграждането на Неделното училище в Кърджали. „А когато ГЕРБ се върне на власт, това ще бъде един от приоритетите ни за Кърджали – да го завършим. Защото ще стане едно действително много хубаво място за обучение на деца”, уточни лидерът на ГЕРБ.

Заместникът му Цветан Цветанов пък наблегна на страха в Кърджали да се подкрепят партии, различни от ДПС.

"Когато искахме да изграждаме структури в Област Кърджали, имаше голям страх. Този страх и днес го има, но смятам, че ние даваме много добър отговор на всички наши политически опоненти: какво направи партия ГЕРБ в Кърджалийска област и във всички тези области, в които има население, което е с различен етнос", попита Цветанов.

"Знам, че през 2007 година в Черноочене имаше само 2 гласа за ГЕРБ, защото може би някой се беше объркал или просто пропуснаха двама души да станат бъдещите посланици на това, което ще развива ГЕРБ.

Знам колко ви е трудно, но разберете едно – ако не преодолеем това, което имаме днес, това означава, че България е загубена и не само в Кърджалийска област, но и в цялата страна, защото тези, които харчат парите на българския данъкоплатец ги харчат по непрозрачен начин, по начин, по който няма да създадат нови работни места", каза още Цветанов.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

02.03 2014 в 20:42

Мачкай,Бойко!Ние сме с теб!

02.03 2014 в 11:00

Звучи като подготовка за държавен преврат :)
Иначе не виждам как, съсела няма да пусне кокала...

02.03 2014 в 08:33

Тетка Цачева дали умопомрачително изпълни пиянския хит фъснал герб

01.03 2014 в 22:02

Баце Белото и слугата му Цвъки нема вече да са налични по време на изборите.

01.03 2014 в 21:33

Първи трол - Кутев. Като се погледне в огледалото, вижда тролът в мината на джуджетата от "Властелинът на пръстените - Задругата"

01.03 2014 в 21:32

Разбойници,пак ли ще се целуват ,или се уговарят как да преметнат ошашавения електорат...А несвързаната реч на бОйко направо е "шаш"!Не е като подредените изречения във Фейсбук ,където се трудят "пчеличките му"...

01.03 2014 в 21:06

троловете много пасивно го раздават нещо...само кликат ли кликат....да не си почупите мишките само :D

01.03 2014 в 20:19

Магистралният шейх пак се точи на баницата....бахти бастуна :D

01.03 2014 в 20:09

Нека троленето започне сега!
Хахахахахахахахахахаха