БНС- НД: Ако заплатите се вдигнат, няма да има проблем с новите цени на тока

OFFNews Последна промяна на 19 септември 2014 в 20:17 4455 4

"Никой не може да се изправи срещу пазара. Ако цените са такива държавата трябва да компенсира гражданите по някакъв начин. Вдигнат ли се заплатите, на хората няма да им пречи, че цената на тока се повишава.“

Това каза кандидат-депутатът от "Български национален съюз- НД" (БНС-НД) Камен Попов по време на предизборен диспут в ефира на БНТ.

Попов коментира още, че темата за проблемите в енергетиката и цените на тока звучи още от миналата година. Той дори е на мнение, че през тази зима е възможно да има по-силна вълна от протести.

"Дано да не ескалират нещата и не се стигне до това, на което бяхме свидетели", допълни той. 

Попов не пропусна да коментира изнесения преди два дни от Комисията по досиетата списък с 98 кандидат-депутати, които имат агентурно минало.

"В листите на БНС няма нито един агент на Държавна сигурност и ние сме горди с това", обясни представителят на "Български национален съюз- НД".

Той допълни, че партията му има съмнения за честността на предстоящите избори,защото имали опит с изчезнали техни гласове преди 5 години:

"През 2009 г. след преброяването на изборите в една от изборните секции се каза една цифра, а после в официалните списъци пишеше по-малка цифра".

По мнение на Попов гласове ще се крадат и сега и за в бъдеще, но от "Български национален съюз- НД" няма да се откажат да се явяват на изборите, защото се надяват да "съберат повече гласове и да разчупят действащия модел".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22.09 2014 в 14:11

Корумпирани общинари и псевдо бизнесмени които знаят само да шмекеруват у затворо и ще има пари, щото няма да има кой да краде.

20.09 2014 в 11:25

Да , има огромна разлика от това което се брои в секциите, пише в протоколите , отива в ЦИК и там се вкарва в компютрите им.
Що се отнася до популизма, Косата, ще те видя януари, като ти дойде сметката за парното /ако руснаците в пълното си право не са ни спрели и газта/, токът, който ще се увеличава още , същевременно и цените на всичко.Ако твоята заплата може да го понесе, по-голяма част от народа не може.Тогава ще си говорим за популизъм.

20.09 2014 в 00:26

Популизъм в действие ... То и воленчо ще прави заплатите по 1000 лева :)

19.09 2014 в 22:52

Сега осъзнах, че символът на БНС-НД е модифицирана версия на знамето на щрасеризма - "Черният фронт" (Schwarze Front). Само са сложили меча пред чука и са ги боядисали в черно вместо в червено и са ги турили на фона на трибагреника.

Таа, национално възраждане чрез масово работническо скинхед въстание - anyone?