'Продавай успешно в Румъния' идва на 11 октомври с 5 полезни панела

ОFFNews 14 септември 2018 в 13:55 1581 0

Третото издание на Продавай успешно в Румъния ще се проведе на 11 октомври в София. Конференцията е насочена към всички български търговци, които имат желание да пренесат дейността си в северната ни съседка и желаят да научат най-лесния за това начин, както и да завържат нужните контакти с местни представители на бизнеса.

Събитието е разделено на 5 панела, като всеки един от тях дава информация за специфично направление в бизнеса и разказва за успешни примери.

Още в самото начало ще научим от създателя и главен организатор на някои от най-значимите събития за електронна търговия в Румъния - Андрей Раду, важни статистически данни за пазара. Те могат да са от голяма полза за всеки, който иска да развива своята марка в северната ни съседка. В същия панел Флорин Филоте от най-голямата маркетплейс платформа на балканите ще ни разкаже за възможностите да продаваме на повече от един пазар, без да инвестираме в няколко собствени платформи и скъпи маркетингови инструменти. Търговец, продаващ на 9 източно европейски пазара, пък ще ни разкрие тайните на техния успех и ще ни разкаже как можем да станем партньор в тяхната платформа.

Панел 2 е посветен на техническото изграждане на нашия магазин там, ако сме взели решение това да е подходът ни, като в него ще разгледаме всички възможни грешки, които могат да се допуснат и естествено ще разкажем как да бъдат избегнати. Дойна Вулчано, която има повече от 15 години опит и е участвала в развитието на над 5 големи проекта в Румъния, ще ни сподели своя опит. В панела участва и Двагомир Желев, който е основател и собственик на една от най-големите хостинг компании в България. Той ще сподели с нас повече за техническите решения, на които трябва да заложим, ако искаме нашият магазин да работи добре. В края на тази сесия Христо Атанасов ще ни сподели историята на един много успешен български бранд, който вече е добре позициониран и в Румъния.

Панел 3 е изцяло посветен на темата маркетинг и там всеки ще може да чуе най-новите тенденции в сферата от един от най-големите експерти в Румъния - Дорин Боареску. Той ще ни разкаже още как той и екип от няколко специалисти изграждат маркетплейс платформа за маркетингови услуги.

Панел 4 ще разгледа всички данъчни и правни аспекти на търговията между България и Румъния. Методи Христов, който е експерт по данъчни въпроси и е представител на една от най-големите счетоводни компании у нас, ще ни разкаже повече за особеностите при търговията с клиенти в Румъния. Игнат Арсенов, който от години се занимава със защита на потребителите, ще ни даде повече информация за това как да обслужваме клиентите си в Румъния без да нарушаваме местните закони. Мартин Богданов, представител на популярно разплащателно средство, ще ни даде ценни съвети как да получаваме и изпращаме пари до нашите клиенти, без това да се отразява на бюджета и цените на услугите ни.

В панел 5 Юлия Баховски ще ни разкаже повече за манталитета на румънските потребители, както и защо трябва да се доверим на професионални преводачи за всички текстове. Корнел Морков от най-голямата спедиторска компания пък ще ни каже какви са последните тенденции в електронната търговия в Румъния и ще представи фулфилмънт услуга, от която може да се възползва всеки търговец.

Форумът е организиран от eCommerce Academy - Академия за електронна търговия, създадена и ръководена от Никола Илчев. Академията развива своята дейност вече повече от 3 години и може да се похвали с проведени повече от 40 събития на територията на цялата страна.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови