Хороскоп за 8 – 14 май от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 08 май 2021 в 00:00 3033 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

През уикенда още потъвате в дела, някои са получили по-високи отговорности и искат да се представят добре пред шефове. Хубаво е, че Овните са толкова придирчиви към детайла в начинанията си, но задачите им са куп и е редно да се опират на помощници. До понеделник не намирате най-подходящи, пречки във вторник ви правят някак безкритични към чужди идеи. Откъснете време и за отдих, в сряда-петък ще спечелите повече, а и по-предани съюзници, с такт прокарвайте мнение. Лични спорове изчиствате с посредничество на близки...

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Този уикенд ще отделите повече време на домашните и екипа. Телците да си дадат и малко почивка, за някои от амбициозните им идеи няма условия, а и трябва да постегнат редиците на помощниците си. В понеделник-вторник огледайте възможни нови партньори, но се гответе да последвате техни идеи до петък. Около четвъртък ще поемате по-голямата тежест в колективни изяви, обаче така и близки, и колеги ще се поучат от примера ви, стриктни сте. Добре е да си пестите укори към неперфектните, а за родата си имате вина, глезите я.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Периодът е наситен с емоции, така че до сряда се постарайте да поддържате по-умерено темпо и в работата, и при контакти с познати и близки. Близнаците често ще се изправят пред проблеми, които изискват строгост или категорична позиция от гледна точка на право, ръководен пост. Все пак избягвайте разпри, в четвъртък с такт и сговорчивост ще преодолявате по-леко пречките. В петък ви се откриват шансове за изява и печалби, само съобразявайте плановете си с по-влиятелни хора. В любовта си откривате грешки, а можете да се поправите.

РАК (21.06 – 21.07)

До вторник вероятно ще се огледате за нови делови партньори, ако сте търсили съдействие от приятели и роднини и те не могат веднага да се отзоват. Раците гонят по-отговорни постове и доходна работа, вероятно ще им се отвори шанс, но от сряда следва да поемат и най-тежкия товар в екипа си, и с по-рутинни дела да се заемат, и да проявяват подчертано търпение към другите. Бъдете предпазливи, за да си спестите щети, а и огорчение от интриги. Някои залагат на флирт за забавление, ако вече са срещнали голямата обич, да не си играят...

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Вас периодът ви подтиква да търсите услуги за работа и лични неща, от събота до вторник се натъквате на куп пречки. Лъвовете гонят амбициозни планове за изява и печалби, но и умеят дипломатично да изясняват проблемите, околните ще бъдат привлечени от перспективите за съвместна дейност. Ако пък търсите половинка, шансът е с вас и сред природа, в обичани занимания, използвайте го. В сряда не бързате с изясняване даже на професионални теми, в четвъртък избягвайте разпри в кръга си, в петък балансирате по-умело взаимодействието.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Това 7-дневие за вас е динамично, а понякога и разочароващо. Девите може да се затворят от уикенда, не им се ще да признават огорчения от близки, тревоги за доходи, изява. В понеделник-вторник някои ще променят делови съюзи, да привлекат подкрепа за стари идеи, да очертаят нови. В сряда анализирайте по-задълбочено дали не пилеете време с неподходящи хора, а и с парите бъдете по-пестеливи. Четвъртък и петък идват с още трудности, особено в начинания, а вие сте наясно: можете да се справите. Просто забравяте личните несполуки.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

За вас 7-дневието е по-забързано, а не сте наясно с ред въпроси. През уикенда Везните да не се връщат към рутинни дела като по-познати, лесни. Понеделник идва с нови шансове, бъдете дискретни, мислете за сътрудници, партньори. В сряда дипломатично прокарвайте мнение и да сте на висок пост, покажете и подчертана предпазливост. Следващите дни са напрегнати, вероятни са разпри, обвинявате близки за едно-друго. Защо да си обтягате отношенията? Не ще се примирявате с нежелани неща, но вниквайте дълбоко в мотивите на околните...

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Старателно и съвестно се заемате със задачите си през периода, бдителността ще ви предпази от щети и разочарования. Скорпионите да се съсредоточат в делата си още през уикенда, може да се наложи сега да усвояват нови знания и умения. Не се претоварвайте, а и не чакайте жестовете на услужливи хора в кръга си, родата ще ви подкрепи във вторник-четвъртък. Пред половинката може да направите някои разумни отстъпки. Ако си търсите други сътрудници, привличайте ги не с поста си, а с трудолюбие. Някои да се погрижат за тонуса.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

До сряда сте по-напрегнати, ако нещо в службата или вкъщи не върви най-леко, готови сте да спорите остро. Не усложнявайте отношенията си с близки, шефове и познати оценяват приноса ви. В понеделник Стрелците да не бързат, а и да не се месят в чужди неща. Във вторник – изненадващи трудности, но вие можете да се справите, ако сте претърпели някакви загуби, вече ги наваксвате. От четвъртък делови промени ви развързват ръцете, оставете и другите да си действат свободно. Обмисляте нов план, но знаете как да радвате и обичаните.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Това 7-дневие изисква повече предпазливост, не я превръщайте в дребнавост. През уикенда мнозина са готови да поемат още обещания към колеги, познати, В понеделник-вторник Козирозите ще анализират задълбочено поведението на околните, май им въртят номера. Държите на коректност, не само на печалби и може да отложите задълго своите проекти, за да не станат прицел на интриги. В сряда и четвъртък отделяте време за път, запознанства, събиране на данни... Информацията е важна, пази ви от щети, а и убеждавате другите в идеите си.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Периодът идва с поводи за купони, редно е да помислите сериозно с кого да се видите, кого да оставите да се весели както той си ще. От уикенда Водолеите си набелязват куп задачи, от понеделник ще поемат и още ангажименти, за да стабилизират партньорства, да надмогнат старите конфликти. В сряда бъдете много тактични при прокарване на идеите си, проектите ви са трудни, вашата стратегия трябва да е далновидна, а и да дава сигурност на другите. Влиятелен човек ще ви подкрепи, верен любовен избор ще ви вдъхне сили за творчество.

РИБИ (20.02 – 20.03)

През уикенда може да си дадете кратък отдих сред природа, със земеделие. Но Рибите имат високи делови амбиции, ако сега нямат съответните оферти, да се заемат с усвояване на нови знания и умения, не е нужно да го разгласяват. Във вторник-сряда нещата тръгват с хубави печалби, не се месете в чужди спорове, за да не пропилеете добри възможности. Четвъртък носи много задачи, ала вие не отстъпвате, ако трябва - ще искате и помощ от приятели, свършеното доста ще ви измори. Дано любовта е сигурна опора, макар че за обвързване е рано...

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови