Хороскоп за 26 юни – 2 юли от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 26 юни 2021 в 00:00 2633 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

До Петровден действате доста гъвкаво, макар че чакате по-добри шансове за изява, издигане, печалби. В понеделник Овните ще се уверят, че е по-разумно да не бързат, във вторник да се поучат от подхода на колеги, познати и близки, в сряда май ще поемат повече задачи в екип. Не надавайте ухо за непроверена информация, иначе следващите дни ще бъдат ощетяващи или ще откриете, че досегашни партньори не заслужават подкрепата ви. Анализирайте ситуацията дискретно, ще намерите път и с такт ще излезете на чисто и за по-лични неща.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Динамичен период, вълнува ви с шансове, които не можете да реализирате на мига, около вас се въртят интриги на колеги и познати. Телците да преценят критично и силите си, и условията, финанси и съюзи предполагат по-сериозно внимание в понеделник. Не бързайте с укори, с напътствия как да действат другите, а ако до петък някой ви помага – следете ситуацията, за да заздравите резултатите си и още. Краят на юни и стартът на юли показват: май е рано за начинания, време е за отдих. В любовта слушайте себе си, не съвети на близки.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Път за промени отваря 7-дневието, макар че вие все още се държите на заден план. От понеделник Близнаците ще отделят повече време за общуване, някои търсят ново поле за изява, предлагат взаимна помощ на колеги и близки. Във вторник си изяснявате важни въпроси, ще балансирате съюзи, част от зодията готвят и нови. Дискретно упорствате по плановете си, особено свързаните с обществена дейност, търсете още информация и не се месете в чужди спорове, после ще си кажете думата. Шефове ви ценят, а вие май се замисляте за отдих.

РАК (21.06 – 21.07)

Вашите дела също тръгват добре, макар и не твърде явно или бързо. Още през уикенда Раците ще се освободят от ядовете за партньори и финанси, ясно е, че в понеделник ще поемат повече задачи в екипа си. Свършеното до вторник им дава сигурност за бъдещите планове, връща им силите и куража за промени в следващите дни. До началото на юли усилията ви дават плод в деловата сфера, а и в кръга на приятели и познати, това ви носи и още шансове за израстване и печалби. За лични неща постигате съгласие с обичаните, то е взаимно изгодно.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Сигурни сте в добрия развой на делата си и все пак не дразнете околните с възможности и самочувствие още от събота. В понеделник Лъвовете да не се увличат в гонитба на постове и печалби, във вторник да обсъдят с познати и близки какво да сторят за другите, не само да им искат услуги. От края на юни е по-уместно да следвате чужди идеи, също са доходни, а и ще ви дадат шанс да научите нови неща, да овладеете склонността да командвате и критикувате в кръга си. Съюзите укрепват, а като реалисти се радвате на всеки малък успех.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

През периода можете да си позволите по-спокойно темпо на работа и живот, даже почивка. През уикенда Девите виждат поводи за кавги и с близки, да ги избягват, макар и честно да изказват мнение. От понеделник до четвъртък не бързайте по задачи, по-важно ви е да привлечете съмишленици, подкрепа. Във вторник не споделяйте нашироко нови идеи, някои сътрудници разчитат вие да се гърбите с по-тежката част в реализацията. В петък уреждайте добре правни и финансови детайли, дамите да се съобразяват с желания на техния избраник.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Постепенно оправяте проблемите, които ви спъват в дела и личен план. Не е за чудене, че доста Везни от понеделник до сряда насочват голямо внимание към близки и любим, едни могат да си позволят пауза за отдих и наслада, други се радват на възстановената хармония, на здрава основа е. По Петровден някои имат повод да бавят темпо в работата, май са разочаровани от колеги, шефове, но правото е на тяхна страна, с доказателства ще го отстоят. В началото на юли привличате услуги и информация за начинания, няма да спите на стари лаври...

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Целият период е изпъстрен с нюанси в общуването с близки, познати, колеги. Още от уикенда Скорпионите искат да подредят делата си по строга програма, но околните са приказливи, пилеят време. В понеделник-вторник се изяснете, ала да е без бързане и остроти. Много силно влияят личният пример, тактът. В сряда трудностите са доста, а вие не се държите на заден план, не прехвърляте отговорности. Е, в четвъртък може да останете и в сянка, общият успех радва всички, няма защо да се дели до петък. В любовта да решава умът, не чувство.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

За вас периодът е напрегнат, а вие кипите от енергия и ще намерите време и сили и за служебни ангажименти, за проблеми на обкръжението си. До юли многократно ще се отзовавате на молби за подкрепа, пък ще помагате и без да чакате оплакване. До понеделник Стрелците да отделят внимание на обичани, и в най-хармоничната връзка може да се внесе радост, разнообразие. В сряда идва ред на нови идеи за изява и печалби, май не ви се ще отдих... После ще е видно: начинанията срещат сериозни пречки, искат концентрация и упоритост.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

През 7-дневието сте готови да гоните висок пост и доходи, в понеделник даже ще поемате повече и по-тежки задачи в екип. Козирозите да анализират своите усилия през юни, на прага на юли ще ловят шансове за кариера, самостоятелен бизнес, други партньорства. Във вторник мнозина се вглеждат в куп детайли, заострят критичността си, бързат да оползотворят предложенията от срещи с познати, близки. Хубаво, че не искате да тъпчете на едно място, но дали не трябва да отделите повече време на обичани и дом, да отдъхнете? Трябва си...

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Вие се целите в утвърждаване и печалби, ала май е по-добре през периода да намалите хъса за успехи. От уикенда Водолеите улавят интриги, а и близки не оценяват точно приноса им. В понеделник забавете темпо, търсете подкрепа от влиятелни хора, може да ви включат в проекта си. Петровден носи ненадейни шансове, но не чакайте веднага печалбите, в края на юни следва да общувате и да помагате повече на околните. Първите дни на юли посветете на обичаните, ако сега се поддадете на егоизъм и командаджийство, любовта няма да търпи.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Благотворно 7-дневие, макар понякога да не сте най-доволни от свършеното и дохода или се колебаете за изяви. Рибите да споделят с близки, не да ги винят за проблемите си през уикенда. Подкрепата от обичани хора ще ви окуражи и скоро ще действате по-убедително по задачите. В понеделник е рано за идеите ви, избягвайте спорове. Във вторник-сряда предпочитате самостоятелни дела, но бъдете бдителни и уреждайте стриктно финансови и правни теми. Юли ви струпва куп задачи и да сте в екип, но резултатите ще са видни, борите се яко.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови